ΟΦΗ

Ο νέος νόμος δεν ''πιάνει'' τον ΟΦΗ

Ο νέος νόμος δεν ''πιάνει'' τον ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ θα μπορέσει να προχωρήσει σε ''εκκαθάριση'' και να ακολουθήσει το παράδειγμα της ΑΕΚ και του Άρη, ξεκινώντας από τη Γ’ Εθνική, έχοντας την ευκαιρία να επιστρέψει άμεσα στα μεγάλα σαλόνια. Δεν τον ''πιάνει'' ο νέος νόμος.

Ενώ άπαντες είναι σε διαδικασία αναμονής για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, που αφορά και στις ομάδες που επιλέγουν να συμμετάσχουν σε ερασιτεχνική κατηγορία, ο Σταύρος Κοντονής έδωσε τη διαβεβαίωση πως οι σκέψεις να μην έχουν τη δυνατότητα οι συγκεκριμένες ομάδες να παίρνουν άμεσα το εισιτήριο για την επόμενη κατηγορία δεν θα έχει ισχύ για τον ΟΦΗ.

Ο υφυπουργός συναντήθηκε με τον βουλευτή Ηρακλείου Μιχάλη Κριτσωτάκη και του ξεκαθάρισε ότι αυτές οι σκέψεις θα έχουν εφαρμογή στις ομάδες που θα υποβιβαστούν στην αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ: ' 'Σε συνάντηση του Υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρου Κοντονή με τον βουλευτή Ηρακλείου Μιχάλη Κριτσωτάκη ο Υφυπουργός διαβεβαίωσε τον τελευταίο, ότι οποιεσδήποτε διατάξεις συμπεριληφθούν στο νέο σχέδιο αθλητικού νόμου οι οποίες θα αφορούν ομάδες που υποβιβάζονται και επιλέγουν να αγωνιστούν στην ερασιτεχνική κατηγορία, θα ισχύσουν από την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Σε διαφορετική περίπτωση θα καταστρατηγείτο η αρχή της ισονομίας και θα υπήρχε δυσμενής και διακριτική μεταχείριση''.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ