ΟΦΗ

Ο κίνδυνος υποβιβασμού για ΟΦΗ και τα "όνειρα θερινής νυκτός"

FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", ο ΟΦΗ κινδυνεύει με υποβιβασμό για προσπάθεια χειραγώγησης του αγώνα με τον Αιγινιακό (6-0). Τι απαντούν οι Κρητικοί, οι οποίοι τονίζουν πως "θα αποτύχουν πανηγυρικά".

Για "καθοδηγούμενα δημοσιεύματα, που εξυπηρετούν προφανείς σκοπούς" κάνει λόγο η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ", που αναπαράχθηκε και αναφέρει ότι ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει κίνδυνο υποβιβασμού, για προσπάθεια χειραγώγησης του αγώνα με τον Αιγινιακό (6-0).

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είχε αναφέρει σύμφωνα με την εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΪ", στην ένορκη κατάθεσή του στην αθλητική εισαγγελέα Θεσσαλονίκης ότι "ο Νιώπας μου είπε ότι ο πρόεδρος του ΟΦΗ Φώτης Τσάλος κάλυψε στον Αιγινιακό έξοδα μετακίνησης για το μεταξύ τους παιχνίδι (12 Νοεμβρίου 2017)".

Το νεότερο της ιστορίας, σύμφωνα με την εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", είναι πως από την εισαγγελική έρευνα επιβεβαιώνεται το θέμα, αφού "το σχετικό παραστατικό (τιμολόγιο) για την έκδοση και πληρωμή των εισιτηρίων παραγόντων και ποδοσφαιριστών του Αιγινιακού, έχει εκδοθεί στο όνομα παράγοντα που μετείχε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στο ΔΣ του ΟΦΗ".

Κατά συνέπεια, όπως προσθέτει η εφημερίδα, ο ΟΦΗ διατρέχει κίνδυνο υποβιβασμού, όταν διαβιβαστεί ο φάκελος της υπόθεσης στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα επωφεληθεί η τρίτη της βαθμολογίας Παναχαϊκή στο δρόμο προς την άνοδο.

"Κάποιοι που μέσα στο γήπεδο, βλέπουν ότι δεν μπορούν να σταματήσουν τον ΟΦΗ, κάνουν... όνειρα θερινής νυκτός!", αναφέρουν στην κρητική ΠΑΕ.

"Το χειρότερο είναι" αναφέρουν στον ΟΦΗ ότι "κάποιοι με αυτά που γράφουν και έτσι όπως τα γράφουν, καρφώνονται για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα, άλλων". Στον ΟΦΗ προσθέτουν ότι "δεν έχουμε καμία ενημέρωση, για την υπόθεση αυτή, από καμία αρμόδια αρχή".

Και καταλήγουν, λέγοντας ότι "ο ΟΦΗ είναι πρώτος για αυτό και τον χτυπάνε. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέσα στο γήπεδο, εκεί που όπως έχουμε δείξει, απαντάμε. Και μάλιστα σκληρά. Ο κόσμος του ΟΦΗ να μην παρασύρεται από ανοησίες, που μόνο σκοπό έχουν να μας αποπροσανατολίσουν από το στόχο μας. Θα αποτύχουν πανηγυρικά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ