ΟΦΗ

Ο Γκουλής αναλαμβάνει τον ΟΦΗ

Β ΕΘΝΙΚΗ / ΟΦΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΟΦΗ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο νέος προπονητής του ΟΦΗ είναι ο Νίκος Γκουλής. Ο 56χρονος τεχνικός από τη Βοιωτία συμφώνησε με την ομάδα του Ηρακλείου και την Πέμπτη (8/10) θα είναι στο Ηράκλειο για να πιάσει δουλειά.

Ο Νίκος Γκουλής επέστρεψε στη μεγάλη του αγάπη, τον ΟΦΗ. Οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος επικοινώνησαν την Τετάρτη (7/10) με τον Βοιωτό προπονητή και του κατέστησαν σαφές ότι αυτός θέλουν να αναλάβει την ομάδα.

Ο 56χρονος τεχνικός συμφώνησε άμεσα και έτσι την Πέμπτη (8/10) θα είναι στο Ηράκλειο για να πιάσει δουλειά. Στον ΟΦΗ διέγραψε αξιομνημόνευτη καριέρα ως ποδοσφαιριστής, μια και αγωνίστηκε με τα "μελανόλευκα" από το 1983 μέχρι το 1993, για να κλείσει την καριέρα του στον Λεβαδειακό.

Ως προπονητής στους Κρητικούς δούλεψε τη σεζόν 2009-2010, στη Β' Εθνική. Κατά το παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής σε Πανελευσινιακό, Καβάλα, Τρίκαλα, Απόλλωνα, Κέρκυρα, Θρασύβουλο, Εθνικό Πειραιώς, Καλλιθέα, Γλυφάδα, ενώ για τελευταία φορά εργάστηκε στον Πιερικό, το 2012-2013.

Ο Γκουλής αναλαμβάνει τον ΟΦΗ

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ επέλεξαν τη λύση του Γκουλή, διότι είναι άνθρωπος που ουδέποτε έκρυψε τα αισθήματά του για αυτή την ομάδα, με την οποία αγωνίστηκε επί μια δεκαετία, συμμετέχοντας μαζί της σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και σε τελικό Κυπέλλου. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει επιλεγεί από τον κόσμο του ΟΦΗ μέσα στην καλύτερη ενδεκάδα της σύγχρονης ιστορίας του.

Ο ΟΦΗ ενημέρωσε: "Σε ένα δικό του παιδί ανέθεσε την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ σε αυτή τη φάση, η διοίκηση της κρητικής ομάδας. Ο Νίκος Γκουλής, θα είναι εκείνος, ο οποίος σε συνεργασία με τον Γιώργο Βλαστό, θα αναλάβουν να οδηγήσουν τον ΟΦΗ, στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Ο Νίκος Γκουλής αναμένεται την Πέμπτη (8/10) στο Ηράκλειο για να πιάσει και επίσημα δουλειά στον ΟΦΗ".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ