ΟΦΗ

Ο Γιώργος Καναβέτας 16η μεταγραφή του ΟΦΗ!

Ο Γιώργος Καναβέτας 16η μεταγραφή του ΟΦΗ!

Στην 16η του μεταγραφή προχώρησε ο ΟΦΗ, καθώς την Δευτέρα (27/7) το πρωί συμφώνησε με τον 19χρονο επιθετικό Γιώργο Καναβέτα.

Ο Καναβέτας αγωνιζόταν στην Κ20 του Ολυμπιακού, είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους και είναι διεθνής με της Εθνικές ομάδες Κ17 και Κ20. Ο ΟΦΗ τον απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο Γιώργος Καναβέτας αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Από το πρωί της Δευτέρας (27/7) βρίσκεται στο Ηράκλειο και μάλιστα υπέγραψε και την συμφωνία του με την κρητική ομάδα, ενώ θα είναι και στην πρώτη συγκέντρωση που θα γίνει στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Η μεταγραφή του Γιώργου Καναβέτα, έχει την λογική της επένδυσης αλλά και της άμεσης προσφοράς για τον ΟΦΗ, που κάνει δικό του ένα παίκτη, τον οποίο συνοδεύουν πολύ καλές συστάσεις για το ταλέντο του.

Καναβέτας: "Θα ανταποδώσω την εμπιστοσύνη"

Ο Γιώργος Καναβέτας για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ δήλωσε πως " είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έφυγα από μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός και βρίσκομαι σε μια επίσης μεγάλη ομάδα όπως ο ΟΦΗ, την ιστορία του οποίου την γνωρίζουμε όλοι. Ο ΟΦΗ δεν είναι για να παίζει στην Γ Εθνική και στόχος μας είναι να τον επαναφέρουμε σιγά-σιγά- στην μεγάλη κατηγορία. Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον ΟΦΗ. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια καθώς μας περιμένει πολύ δουλειά. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΟΦΗ και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη και θα κάνω τα πάντα για να την ανταποδώσω με την παρουσία μου στο γήπεδο".

Πρέπει να γνωρίζετε για τον Γιώργο Καναβέτα

Ο Γιώργος Καναβέτας γεννήθηκε στις 5-7-1996 στην Αθήνα. Αγωνίστηκε από μικρό παιδί στις υποδομές του Ολυμπιακού και έφτασε στα 16 του χρόνια να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα.. Είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κ17 και Κ20.

Επτά παιδιά της Κ20 του ΟΦΗ στην πρώτη συγκέντρωση

Την Δευτέρα (27/7) στις 6.30μμ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Στις 5μμ θα δώσει συνέντευξη τύπου ο Μουράτ Σεροπιάν στην αίθουσα συνεδριάσεων του αθλητικού κέντρου.

Στην πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ, εκτός από τις μεταγραφές του ΟΦΗ, θα είναι παρόντες και 7 παίκτες από την Κ20 του ΟΦΗ, οι οποίοι και θα περάσουν από το μικροσκόπιο του Μουράτ Σεροπιάν. Πρόκειται για τους : Γιώργος Τουγλής (αριστερό μπάκ), Βασίλης Μπάμπης (αμυντικό χάφ), Μανόλης Λογοθέτης (στόπερ), Γιώργος Κοντογιάννης (μέσος), Σαράντος Σακλαμάκης (επιθετικός), Κέβιν Χίζι (μέσος), Δημήτρης Γιαννόπουλος (τερματοφύλακας).

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ