ΟΦΗ

Ντίνας και Βαφέας στον ΟΦΗ

Ντίνας και Βαφέας στον ΟΦΗ
Βαφέας

Μετά τον Δημήτρη Μαχαίρα, ο ΟΦΗ απέκτησε και τους Θανάση Ντίνα - Νίκο Βαφέα. Έφτασε τις τρεις μεταγραφές η ομάδα του Ηρακλείου, η οποία θα πάρει κι άλλους παίκτες τις επόμενες μέρες. (PHOTO).

Τα οικονομικά προβλήματα συσπείρωσαν τον ΟΦΗ, ο οποίος μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες στη Football League και είναι στο -3 από την πρώτη θέση. Τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν προς το καλύτερο, αφού η διοικούσα επιτροπή που έχει αναλάβει, έχει δώσει λύσεις και η ομάδα του Ηρακλείου προχωρά σε μεταγραφές.

Μετά τον Δημήτρη Μαχαίρα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ακόμη παικτών. Ο ένας είναι ο Θανάσης Ντίνας, ο οποίος προ ημερών έμεινε ελεύθερος από τα Τρίκαλα. " Στη δεύτερη μεταγραφή του για τον Ιανουάριο, προχώρησε ο ΟΦΗ. Απέκτησε τον 28χρονο μεσοεπιθετικό Θανάση Ντίνα. Η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, επικυρώθηκε την Δευτέρα (22/1), με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο με την ομάδα μας, μέχρι το τέλος της περιόδου, με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο. Ο Θανάσης Ντίνας γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1989 στην Κομοτηνή.

Ντίνας και Βαφέας στον ΟΦΗ
Ντίνας

Εχει ύψος 1.70 και είναι μεσοεπιθετικός. Εχει αγωνιστεί ακόμη σε Ξάνθη, Ζάκυνθο, Παναχαική, Παναθηναικό, Πλατανιά και Τρίκαλα. Ο Θανάσης Ντίνας την Τρίτη (23/1) θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα μας. Θανάση, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας" ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ομάδα του Ηρακλείου. Ο Ντίνας αγωνίστηκε με τα Τρίκαλα σε 11 ματς εφέτος.

ΝΤΙΝΑΣ: "ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ"

Αμέσως μετά τις υπογραφές ο Θανάσης Ντίνας ανέφερε στο επίσημο σάιτ του ΟΦΗ: "Από τη μέρα που έμαθα για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, χάρηκα πολύ. Ηρθα σε μια μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο, που πάντα θέλει να πρωταγωνιστεί". Ο Ντίνας αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα του Γεντί Κουλέ, καθώς παρακολούθησε τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου. Όπως είπε: " Η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά φανταστική. Ο κόσμος είναι δεμένος με την ομάδα και αυτό φάνηκε και στο 0-1, στο πόσο έσπρωξε την ομάδα να γυρίσει το παιχνίδι. Ανυπομονώ να παίξω στο Γεντί Κουλέ".

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο: "Ο κόουτς έδειξε ότι με θέλει στην ομάδα. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό και αποτελεί μεγάλο κίνητρο. Ήμουν δυο χρόνια στα Χανιά και τον Πλατανιά. Μου αρέσει το Ηράκλειο και το νησί. Οι Κρητικοί είναι φιλόξενοι άνθρωποι και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΦΕΑ

Μετά τον Ντίνα, ο ΟΦΗ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Νίκο Βαφέα: " Μια ακόμη προσθήκη για τον ΟΦΗ. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός Νίκος Βαφέας, θα ενισχύσει μέχρι το καλοκαίρι την ομάδα μας. Η συμφωνία του ΟΦΗ με το νεαρό κεντρικό αμυντικό επικυρώθηκε τη Δευτέρα (22/1) με τις υπογραφές. Ο ΟΦΗ προσθέτει στο δυναμικό του ένα παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα της Football league, στο οποίο αγωνίστηκε πέρσι με τον Αγροτικό Αστέρα. Φέτος ανήκε στο δυναμικό του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Νίκος Βαφέας γεννήθηκε στις 21/2/1997 στη Θεσσαλονίκη. Εχει ύψος 1μ86 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Εχει αγωνιστεί σε Αίαντα Ευόσμου, Αγροτικό Αστέρα και Απόλλων Σμύρνης. Νίκο, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας!".

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας, ο Νίκος Βαφέας, ανέφερε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα όπως ο ΟΦΗ. Είμαι εντυπωσιασμένος από αυτό που είδα από την ομάδα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου. Μια ομάδα που είναι οικογένεια, με τους παίκτες να παίζουν ο ένας για τον άλλο. Αλλά και μια ατμόσφαιρα γηπέδου εκπληκτική που δεν την συναντάς, ούτε στη Σούπερ Λιγκ. Το πρωτάθλημα της Football League είναι σκληρό και έχει παγίδες, όμως είμαι βέβαιος ότι ο ΟΦΗ τελικά θα τα καταφέρει. Ηρθα για να βοηθήσω και εγώ την ομάδα, να πετύχει το στόχο". Ο Βαφέας κατέγραψε μία συμμετοχή με τον Απόλλωνα στο πρώτο μισό, στο Κύπελλο με τον Πλατανιά.

Photo credits: ofi1925.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ