ΟΦΗ

Νιόπλιας: "Μόνο ο ΟΦΗ και η ΑΕΛ..."

Νιόπλιας: "Μόνο ο ΟΦΗ και η ΑΕΛ..."
Νιόπλιας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μεγαλείο όπως αυτό του ΟΦΗ και της ΑΕΛ δεν υπάρχει στη Super League. Αυτό υποστήριξε ο Νίκος Νιόπλιας μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Φωστήρα, που χάρισε την άνοδο στη Football League.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, παραδέχτηκε ότι στη Super League υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες, αλλά αυτό που διακρίνει τον ΟΦΗ και την ΑΕΛ δεν υπάρχει αλλού. Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου μίλησε για τη δουλειά που απέδωσε καρπούς, μετά την άνοδο στη Football League, ενώ έδωσε πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο.

Ο προπονητής του ΟΦΗ δήλωσε στην τηλεόραση της ΚΡΗΤΗ TV αμέσως μετά τη νίκη επί του Φωστήρα: "Τέσσερις απίστευτοι μήνες. Πολλή δουλειά. Όποιος δουλεύει δικαιώνεται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση που ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή. Αυτή την εποχή και το ένα ευρώ έχει αξία. Από την τσέπη τους έδιναν ευρώ, ευρώ για να δουλεύει η ομάδα όπως έπρεπε. Και κάτι άλλο. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες στην Α' Εθνική.

Είναι ομάδες όπως ο Πανιώνιος, ο Ατρόμητος, η Τρίπολη, ο ΠΑΣ Γιάννινα, η Ξάνθη. Αλλά αυτό το μεγαλείο το έχει μόνο η Λάρισα και ο ΟΦΗ. Αυτό το επαρχιακό, το...ζωντανό, το αγαπησιάρικο στην ομάδα, που όταν χρειαστούν τον κόσμο είναι πάντα κοντά της. Δύσκολοι μήνες και για εμένα, δεν το κρύβω, αλλά δικαίωση στο τέλος. Είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου. Όταν κάνω κάτι, θέλω να το κάνω καλά. Ήξερα ότι είναι μεγάλη ομάδα. Εδώ μέσα εγώ δεν έχω δει κακή στιγμή. Έχω δει μόνο καλές στιγμές. Δεν ήμουν στην κατηφόρα. Είχα πει ότι πρέπει να αλλάξει το περιβάλλον, να δουλέψουμε με διαφορετικούς τρόπους. Επαγγελματικούς. Ζω εδώ στην πόλη και άκουγα να χλευάζουν τους παίκτες, να μην τους πιστεύουν. Είπα στα παιδιά ότι αυτοί το άλλαξαν.

Δουλέψουμε σε υγιές περιβάλλον. Σιγά, σιγά τώρα. Μη βιαζόμαστε. Είναι μέρα χαράς. Η χαρά κρατάει λίγο, η λύπη πολύ. Υπάρχει ο τρόπος να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο. Είδατε τον Άρη πέρυσι. Το να μείνεις άλλη μια χρονιά στη Β' είναι ένα σκαλοπάτι. Αν έμενε στη Γ', ίσως να την παρατούσαν την ομάδα. Αξίζουν πολλά στον κόσμο. Σε μια εποχή που τα παιχνίδια γίνονται με 300 άτομα, εμείς είδατε τι είχαμε σήμερα...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Action images

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ