ΟΦΗ

Νιόπλιας: "Μην είστε δύσπιστοι με το έρμο το ποδόσφαιρο"

FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ×ÁÍÉÁ (Eurokinissi Sports / ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ)
Νιόπλιας EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, απάντησε για τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί πριν από το ματς με τον Ηρακλή, για το ποιο αποτέλεσμα θα ερχόταν στην αναμέτρηση. Διαβάστε τις ενδιαφέρουσες δηλώσεις του.

Ο ΟΦΗ νίκησε 2-1 τον Ηρακλή και πέρασε στους "16" του Κυπέλλου. Μετά το ματς ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε στη φημολογία που είχε αναπτυχθεί πριν από την αναμέτρηση, ότι οι δύο ομάδες θα έμεναν ισόπαλες για να περάσουν οι δυο τους και να μείνει εκτός ο Παναθηναϊκός. Ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε αρχικά στην Cosmote TV:

"Έχουμε πολύ μεγάλο όνομα το οποίο κουβαλάμε στην πλάτη μας. Είτε παίζουμε στο πρωτάθλημα είτε στο Κύπελλο, πρέπει αυτό το όνομα να το προστατεύουμε. Παίξαμε πολύ καλά σε όλα τα παιχνίδια του Κυπέλλου και προκριθήκαμε δίκαια. Και θέλω να πω και κάτι ακόμα.

΅Μην είστε δύσπιστοι και το τιμωρούμε αυτό το έρμο το ποδόσφαιρο εδώ στην Ελλάδα. Παίζουμε για τη νίκη. Υπάρχουν τρία αποτελέσματα. Μπορεί να έρθει και το "X". Αλλά όχι πριν ξεκινήσει το παιχνίδι να λέμε θα έρθει "X". Παίζαμε για τη νίκη και δικαιωθήκαμε".

-Για το πόσο εύκολο είναι να διαχειριστεί κανείς τη φημολογία για το τι αποτέλεσμα θα έρθει σε ένα παιχνίδι:

"Υπάρχει τρόπος. Να παίξεις για τη νίκη και στη χειρότερη περίπτωση να πάρεις την ισοπαλία. Όταν πας για την ισοπαλία, θα πάρεις την ήττα".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ