ΟΦΗ

Νιόπλιας: "Είστε πιο φανατικοί από τους οπαδούς"

Νιόπλιας: "Είστε πιο φανατικοί από τους οπαδούς"
Νιόπλιας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Νιόπλιας επιτέθηκε σε βάρος των δημοσιογράφων, για τους οποίους ανέφερε ότι έχουν γίνει πιο φανατικοί από τους οπαδούς των ομάδων. Επεσήμανε ότι ο ΟΦΗ μπορεί να πετύχει άνοδο, ενώ αναφέρθηκε σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Αρχικά ο προπονητής του ΟΦΗ ανέφερε στην ΕΡΑ Σπορ για τη ζωή του: "Έχω δώσει πολλά στο ποδόσφαιρο κι έχω ανταμειφθεί. Τριανταριά χρόνια ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής προσπαθώ να κάνω αυτό που ξέρω, αυτό που αγαπώ. Όταν δεν μπορώ να εφαρμόσω το πλάνο μου, τότε αποχωρώ. Πεθαίνω με τις ιδέες μου".

Για τους δημοσιογράφους: "Αδυνατώ να παρακολουθήσω αγώνα στην τηλεόραση με ελληνική περιγραφή. Το πρόβλημα παλιά το είχαμε οι παίκτες, τώρα όμως έχει μεταφερθεί στον κλάδο σας. Ένα μεγάλο μέρος του συναφιού σας έχει συστρατευθεί ξεχνώντας πως το επάγγελμά σας είναι λειτούργημα, ενώ παρατηρώ πως υπάρχει μεγάλη έχθρα μεταξύ σας. Έχετε γίνει δε, φανατικότεροι των φανατικών οπαδών των ομάδων. Δεν μπορώ λοιπόν να ακούω ατέρμονες συζητήσεις κατά την περιγραφή του αγώνα και πάσες στον ρεπόρτερ πάγκου. Δεν μπορείτε να πείτε αν είναι πέναλτι ή φάουλ. Το να λέτε αυτό που βλέπετε έχει τελειώσει... Θεωρώ πως πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας και ό,τι βλέπετε να το μεταφέρετε στον τηλεθεατή ή στον ακροατή. Το ποδόσφαιρο είναι απλό, και το κάνετε περίπλοκο".

Για τον Ολυμπιακό: " Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά στην Ευρώπη απέτυχε. Αποκλείστηκε από μια ομάδα στο Γιουρόπα Λίγκ από μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερη από αυτόν. Η νίκη επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο ήταν σπουδαία, όμως να ξέρετε πως όλες οι ομάδες κάνουν μια μεγάλη νίκη, αλλά αυτό ποτέ δεν φτάνει. Στην Ελλάδα είναι η καλύτερη ομάδα γιατί έχει καλό υλικό. Και άσχημα να παίζει στην Ελλάδα, παίζει... ωραία άσχημα".

Για την ΑΕΚ: " Ο Πογιέτ πέτυχε γιατί ήλθε σε μια υγιή και όχι αρρωστημένη κατάσταση ,όπως στον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ έχει το ατού του βασικού κορμού των παικτών, με αποτέλεσμα η σταθερότητα να φέρνει τα αποτελέσματα".

Για τον Παναθηναϊκό: "Ο Παναθηναϊκός δεν ξεπέρασε ποτέ τον αποκλεισμό από την Μπρυζ για το Τσάμπιονς Λίγκ. Μετά ήλθε και ο αποκλεισμός από τη Γκαμπάλα με αποτέλεσμα όλα να πάνε στραβά. Ο Στραματσόνι ήλθε σε δύσκολη περίοδο, αλλά δεν βλέπω βασικό κορμό. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι οι βασικοί και ποιοι οι αναπληρωματικοί".

Για τον ΠΑΟΚ: " Ο ΠΑΟΚ έχει μέλλον, γιατί έχει μια πλειάδα νεαρών και ταλαντούχων παικτών οι οποίοι μπορούν να αποτελέσουν τη βάση δημιουργίας μιας καλής ομάδας. Χρειάζεται όμως να γίνουν οι σωστές επιλογές πλαισίωσης με έμπειρους, και όχι επιλογές όπως πχ της απομάκρυνσης του Όλσεν. Απομάκρυναν ένα παίκτη που είχε πολλά προσόντα και καλή ποδοσφαιρική ηλικία. Μπορεί να έκανε λάθη ,αλλά είμαι σίγουρος, πως είχε τα στοιχεία να εξελιχθεί. Στον ΠΑΟΚ λοιπόν πρέπει να σταματήσουν τη γκρίνια ,την αμφισβήτηση για το ποιος φταίει. Επαναλαμβάνω το μόνο που χρειάζεται είναι καλές επιλογές".

Για τον ΟΦΗ: " Πιστεύω πως προλαβαίνουμε την άνοδο. Αν δεν το πίστευα πρώτος εγώ, τι θα έλεγα στους παίκτες μου; Πάνω από όλα πιστεύουμε, πως προλαβαίνουμε την άνοδο, γιατί ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα. Είμαστε έξι πόντους πίσω, αλλά έχουμε το βασικό αντίπαλο στην έδρα μας. Είμαι στον ΟΦΗ ,γιατί πέραν της αγάπ\ης μου για το σωματείο, ο ΟΦΗ δεν είναι ομάδα Γ Εθνικής, αλλά για τη μεγάλη κατηγορία".

Photo Credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ