ΟΦΗ

Κίνδυνος για -5 στον ΟΦΗ

Κίνδυνος για -5 στον ΟΦΗ
Λόπεζ INTIME SPORTS

Ζόρντι και Χόρχε Λόπεζ βάζουν νέους μπελάδες στον ΟΦΗ. Η κρητική ΠΑΕ οφείλει 54.600 ευρώ στους δύο ποδοσφαιριστές και υπάρχει ο κίνδυνος να επιβληθεί ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών στην ομάδα του Ηρακλείου.

Έγγραφο στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών απέστειλε ο αντίστοιχος σύνδεσμος της Ισπανίας, με το οποίο ζητείται να μη γίνει το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο, λόγω οφειλών της κρητικής ΠΑΕ στους Ζόρντι και Χόρχε Λόπεζ. Αμφότεροι ζητούν το ποσό των 54.600 ευρώ.

Ο ΠΣΑΠ στην Ελλάδα ενημέρωσε την ΕΠΟ και τη Superleague για την εξέλιξη αυτή και πλέον η διοργανώτρια αρχή θα αποφασίσει την Πέμπτη (29/1) για το αν γίνει το ματς του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (1/2).

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΟΦΗ έκαναν προσπάθειες να βρουν τα χρήματα αυτά, προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά και να διεξαχθείι το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες, ωστόσο η διορία έληγε στις 18.00 της Τετάρτης (28/1). Ελοχεύει πλέον ο κίνδυνος να επιβληθεί ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών από την ομάδα της Κρήτης.

Ο Ζόρντι Λόπεζ έπαιξε τη σεζόν 2011-2012 στον ΟΦΗ, καταγράφοντας 28 συμμετοχές και 1 γκολ. Ο Χόρχε Λόπεθ αγωνίστηκε την ίδια σεζόν στους ''μελανόλευκους'', μετρώντας 26 συμμετοχές και ένα γκολ.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ