ΟΦΗ

Νέο πρόβλημα στον ΟΦΗ με τις οφειλές

Νέο πρόβλημα στον ΟΦΗ με τις οφειλές

Νέο πρόβλημα προέκυψε στον ΟΦΗ με τους παίκτες που έχει έρθει σε συμφωνία για τις οφειλές και η ομάδα κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών

Νέο πρόβλημα προέκυψε στον ΟΦΗ με τους παίκτες με τους οποίους έχει γίνει συμφωνία για την καταβολή των οφειλομένων και πλέον η ομάδα κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών.

Συγκεκριμένα, τα χρήματα από την πρώτη δόση των τηλεοπτικών πήγαν σε όσους πρόλαβαν και 9 πρώην παίκτες της ομάδας ζητούν όχι τα χρήματα της 1ης δόσης αλλά όλα όσα τους οφείλονται που φτάνουν τις 650.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος των παικτών Κίμωνας Ευαγγελάτος κατήγγειλε την σύμβαση εκχώρησης μεταξύ του ΟΦΗ και των ποδοσφαιριστών που εκπροσωπεί και μέσα από την οποία θα εξοφλούνταν μέσω των χρημάτων των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Η πρώτη δόση των οφειλών θα δινόταν στις 15 Σεπτεμβρίου ωστόσο τους "9" τους πρόλαβαν άλλοι ποδοσφαιριστές που έκαναν κατάσχεση με αποτέλεσμα να μην μείνουν χρήματα στο ταμείο.

Από εκεί και πέρα, όλοι περίμεναν ότι θα δινόταν ένας μήνας διορίας για να έπαιρναν τα χρήματα τους τον Οκτώβριο και κάποιοι από τους παίκτες έδωσαν εντολή στον Κίμωνα Ευαγγελάτο να καταγγείλει την σύμβαση και απαιτούν πλέον 650.000 ευρώ!

Στον ΟΦΗ δεν κρύβουν την ανησυχία τους για την συγκεκριμένη υπόθεση και το μεσημέρι της Πέμπτης είχαν επικοινωνία οι Μανώλης Φωτάκης και Κίμωνας Ευαγγελάτος με τον τελευταίο να τονίζει ότι θα ζητήσει την ενεργοποίηση αφαίρεσης βαθμών.

Μάλιστα, ο Κίμωνας Ευαγγελάτος κίνησε τις διαδικασίες και ζήτησε την εκδίκαση της υπόθεσης για την ερχόμενη Τρίτη με την οποία απειλείται ο ΟΦΗ με αφαίρεση βαθμών.

Οι ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί ο Ευαγγελάτος είναι οι: Μπουλούτ, Κατσικογιάννης, Μπαρτζώκας, Ψωμάς, Κιάσσος, Κασμερίδης, Αγρίτης, Μπερτίν και Ρούσεφ.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ