ΟΦΗ

Nέα οικονομική βοήθεια στην ΠΑΕ ΟΦΗ

Nέα οικονομική βοήθεια στην ΠΑΕ ΟΦΗ
ΟΦΗ, σήμα

Ο επιχειρηματίας Αντώνης Παπαδάκης, παρείχε νέα οικονομική βοήθεια στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την κάλυψη εκκρεμοτήτων που υπήρχαν. Το "ευχαριστώ" από τους Κρητικούς.

Ο επιχειρηματίας Αντώνης Παπαδάκης, παρείχε νέα οικονομική βοήθεια στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την κάλυψη εκκρεμοτήτων που υπήρχαν και η διοίκηση της ΠΑΕ, με ανακοίνωση τον ευχαρίστησε, για την ενέργεια του αυτή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά τον επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη, ο οποίος ήταν συνεπής, στην δέσμευση που είχε δώσει στην διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για οικονομική υποστήριξη σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, για την ομάδα μας".

ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Εξάλλου, με μια ακόμη απουσία, θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στο παιχνίδι του Σαββάτου στα Χανιά, με τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό (21/4, 17:00).Ο Τζίλι Βουό δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη (19/4), καθώς εξακολουθεί να νοιώθει ενοχλήσεις από το τράβηγμα που τον ταλαιπωρεί και έτσι έμεινε εκτός πλάνων από την αναμέτρηση.

Αυτή είναι η απόφαση της τεχνικής ηγεσίας για τον παίκτη, ώστε να μην επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο, η κατάσταση του. Ο Βουό θα συνεχίσει τη θεραπεία του, ώστε να προλάβει το επόμενο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο στο Γεντί Κουλέ την επόμενη Πέμπτη (26/4).

Ο Σέρτζιο Λεάλ, γυμνάστηκε κανονικά την Πέμπτη, ωστόσο η τεχνική ηγεσία θα πάρει την απόφαση της για τον παίκτη, στην προπόνηση της Παρασκευής.

Εκτός από το παιχνίδι με τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό, έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Ποτουρίδης, Μαχαίρας και οι τραυματίες Μονιάκης, Οικονόμου, Δερμιτζάκης.

Την Παρασκευή (20/4) οι παίκτες του ΟΦΗ, θα προπονηθούν το μεσημέρι (15:30) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και αμέσως μετά την προπόνηση με το πούλμαν της ομάδας, θα μεταβεί στα Χανιά, για να καταλύσει στο ξενοδοχείο, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου. Την Παρασκευή το μεσημέρι, ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στα Χανιά.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ