ΟΦΗ

Μπρέντα-ΟΦΗ 1-0

Μπρέντα-ΟΦΗ 1-0

Νέα ήττα για τον ΟΦΗ σε φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία αυτή τη φορά από την Μπρέντα με την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο να δείχνει και πάλι δυο πρόσωπα.

Την ήττα σε ένα ακόμα φιλικό ματς επί Ολλανδικού εδάφους αυτή τη φορά με αντίπαλο την Μπρέντα γνώρισε ο ΟΦΗ ο οποίος ηττήθηκε με 1-0 σε ένα παιχνίδι όπου οι Κρητικοί έδειξαν και πάλι "διπρόσωποι" ενώ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του και ο Ραζάκ ο οποίος αναμένεται να αποκτηθεί από τον ΟΦΗ.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν στο σκορ στο 28΄ όταν το σουττου Φράντεμπουργκ σταμάτησε στο δοκάρι και στη συνέχεια σε κενή εστία οι Ολλανδοί δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα.

Ένα λεπτό αργότερα η υπεροχή της Μπρέντα καρποφόρησε καθώς μετά από λάθοςσυνεννόηση στην άμυνα του ΟΦΗ, ο Μάτιτς δεν έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε στην επαναληψη με τον Γκατούζο να περνάει στο παιχνίδι τουςΡαζάκ,Τζορτζ, Μαραθιανό και Αρτόλα και να μετατρέπει το σύστημα σε 4-4-2, κάτι που έκανε πιο απειλητικό τον ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί έχασαν μια καλή ευκαιρία στο 48' με σουτ του Πετρόπουλου, στο 52΄ ο ΟΦΗ είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-1 όταν οΣτάθης βρήκε ωραία τον Τζορτζ αλλά το πλασέ του τελευταίου πέρασε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ νέα πολύ καλή στιγμή όταν το σουτ του Μαραθιανού πέρασε άουτ.

Η Μπρέντα στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης είχε δύο ακόμα καλές στιγμές με τον Δασκαλάκη να κρατάει ανέπαφη την εστία του.

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Φαζός (86' Δαμιανάκης), Τριποτσέρης, Μονιάκης, Στάθης, Μακρής (63' Κάλαιτζιτς), Φραγκουλάκης, Μπανούσης, Κουτσιανικούλης, Σίσιτς, Πετρόπουλος.

Στην αρχή του β' μέρους πέρασαν στο παιχνίδι οι Ραζάκ,Τζορτζ, Μαραθιανός και Αρτόλα ενώ στο 81' ο Λαμπρόπουλος πήρε την θέση του Μαραθιανού.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ