ΟΦΗ

"Μπλόκο" Ακρόπολις σε ΟΦΗ για Μητρόπουλο

"Μπλόκο" Ακρόπολις σε ΟΦΗ για Μητρόπουλο
Μητρόπουλος

Ο ΟΦΗ κινήθηκε για την απόκτηση του 26χρονου χαφ της Ακρόπολις, Παύλου Μητρόπουλου, αλλά η σουηδική ομάδα ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να παραχωρήσει τώρα τον ποδοσφαιριστή.

Την "πόρτα" του Παύλου Μητρόπουλου χτύπησε η ΠΑΕ ΟΦΗ, στην προσπάθειά της να ενισχυθεί στη μεσαία της γραμμή. Ο 26χρονος χαφ αγωνίζεται στην Ακρόπολις από τον περασμένο Ιανουάριο, οπότε και είχε υπογράψει για ένα χρόνο.

Η σουηδική ομάδα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να παραχωρήσει αυτή τη στιγμή τον ποδοσφαιριστή, αφού η μεταγραφική περίοδος στη χώρα έχει ολοκληρωθεί και δεν θα ήταν σε θέση να βρει τον αντικαταστάτη του.

Ο Μητρόπουλος είχε βρεθεί και πέρυσι στο "στόχαστρο" της ομάδας του Ηρακλείου, αλλά ούτε τότε είχε καταστεί εφικτό να προχωρήσει το deal. Μένει να φανεί εάν γίνει κάποια έκπληξη και οι Σκανδιναβοί κάνουν πίσω, απoφασίζοντας τελικά να τον δώσουν.

* Το πρωτάθλημα στη Γ' Σουηδίας είναι σε εξέλιξη. Η Ακρόπολις έχει δώσει 15 ματς, είναι 3η με 29 βαθμούς και ο Μητρόπουλος έχει παίξει 14 φορές.

Νέος πρόεδρος ο Πολεμαρχάκης

Σε σώμα συστάθηκε η νέα ΠΑΕ. Την προεδρία και τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ανέλαβε ο Γιάννης Πολεμαρχάκης. Αντιπρόεδρος ο Μανώλης Ορφανάκης και υπεύθυνος οικονομικώ ο Γιάννης Τσακαλάκης. Στο νέο δ.σ. συμμετέχουν και οι Μιχάλης Μυλωνάκης, Γιάννης Βάβουλας, Μανώλης Κουμαντάκης και Γιάννης Δανδάλης.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ