ΟΦΗ

Μπήκε στις προπονήσεις ο Πετρόπουλος

Μπήκε στις προπονήσεις ο Πετρόπουλος
Πετρόπουλος INTIME SPORTS

Ο Αντώνης Πετρόπουλος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι στην διάθεση του Γκατούζο για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο.

Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα του ΟΦΗ με τους παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο να ξεκινούν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο "Γεντί Κουλέ". Τα ευχάριστα νέα ήλθαν από τον Αντώνη Πετρόπουλο ο οποίος μπήκε σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης και τέθηκε στην διάθεση του Ιταλού προπονητή.

Σε αντίθεση ατομικό ακολούθησαν οι Σίσιτς και Ράζακ ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Αρτόλα και Μιλιάζες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με προπόνηση που έγινε σήμερα το απόγευμα στο ΒΑΚ ξεκίνησε η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Όσοι έπαιξαν βασικοί στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε εντατικούς ρυθμούς με το βάρος να πέφτει στην φυσική κατάσταση. Το πρόγραμμα ακολούθησε κανονικά ο Πετρόπουλος ενώ οι Αρτόλα, Μιλιάζες έκαναν θεραπεία και οι Σίσιτς. Ραζάκ ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο και την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί προπόνηση για τις 6 το απόγευμα ενώ την Πέμπτη θα γίνει προπόνηση στις 10:30 το πρωί".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ