ΟΦΗ

Μπαρμπή: ''Ο Σίσιτς δίνει χρόνο στον ΟΦΗ''

Μπαρμπή: ''Ο Σίσιτς δίνει χρόνο στον ΟΦΗ''
Σίσιτς INTIME SPORTS

Από τα ανοικτά μέτωπα στον ΟΦΗ είναι αυτό που αφορά στον Μίρνες Σίσιτς. Η δικηγόρος του Σλοβένου ποδοσφαιριστή, Ιωάννα Μπαρμπή, μιλά στο Sport24.gr για το θέμα που έχει προκύψει.

Ο Μίρνες Σίσιτς έχει τεθεί εκτός πλάνων στον ΟΦΗ, με την κατηγορία ότι... πρόδωσε στον προπονητή της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου τα σχέδια του προπονητή του Τζενάρο Γκατούζο, πριν από το ματς στα Πηγάδια.

Ο Σλοβένος ακραίος επιθετικός αρνήθηκε δημόσια πως προέβη στην κίνηση αυτή και απαίτησε να του ζητηθεί συγγνώμη από τους ανθρώπους του ΟΦΗ, διαφορετικά θα εξέταζε με ποιον τρόπο να κινηθεί από εκείνο το διάστημα και πέρα.

Η δικηγόρος του ποδοσφαιριστή Ιωάννα Μπαρμπή μίλησε στο Sport24.gr. Χαρακτήρισε αβάσιμες τις κατηγορίες των ανθρώπων του ΟΦΗ και κατέστησε σαφές ότι ο Σίσιτς δίνει χρόνο στους ιθύνοντες της ομάδας του Ηρακλείου για να σκεφθούν ψύχραιμα πώς θα ενεργήσουν.

Η τοποθέτησή της έχει ως εξής: ' 'Είναι προφανές οτι οι κατηγορίες εναντίον του Μίρνες είναι αβάσιμες και προσχηματικές. Το γιατί είναι εύκολα αντιληπτό σε όποιον έχει ελάχιστη εικόνα των συνθηκών που επικρατούν στον ΟΦΗ. Αυτό που σε καμία περίπτωση δε θέλω να συμβεί, είναι να ερμηνευτεί η μέχρι τώρα σιωπή του παίκτη ως αδυναμία ή έλλειψη θέσεων. O Σίσιτς, σεβόμενος πρωτίστως την προσπάθεια των συμπαικτών του, προτίμησε να δώσει χρόνο στους ιθύνοντες του ΟΦΗ, να σκεφτούν ψύχραιμα και να ενεργήσουν ανάλογα. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν θα προστατεύσει τη θέση του αν συνεχίσει να προκαλείται''.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ