ΟΦΗ

"Μίστερ, θα είμαστε όλοι εκεί, για το τελευταίο αντίο..."

"Μίστερ, θα είμαστε όλοι εκεί, για το τελευταίο αντίο..."

Η ΠΑΕ ΟΦΗ από την επίσημη σελίδα της καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στην κηδεία του Ευγένιου Γκέραρντ για το "ύστατο χαίρε" στον Ολλανδό προπονητή που άλλαξε την ιστορία της.

Σε πένθος βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο με την απώλεια του Ευγένιου Γκέραρντ. Ο σπουδαίος Ολλανδός προπονητής έφυγε την Τρίτη (2/1) σε ηλικία 77 ετών αφήνοντας πίσω του μια σπουδαία ποδοσφαιρική κληρονομιά. Γενιές ποδοσφαιριστών που μεγάλωσαν με τον "Μίστερ" κι ένας σύλλογος, ο ΟΦΗ, που ταυτίστηκε μαζί του.

Η κηδεία θα γίνει την Πέμπτη (4/1) στις 14:00 στον Αγιο Παντελεήμονα στην Ελιά - παρακολουθήστε LIVE με εικόνα και ήχο την τελετή από το Sport24.gr - και η οικογένεια του ΟΦΗ θα είναι εκεί. Η κρητική ΠΑΕ μέσα από την επίσημη σελίδα της καλεί τους φίλους της ομάδας να παραβρεθούν για το "ύστατο χαίρε" στον σπουδαίο Ολλανδό προπονητή. Τον "Μίστερ" τους.

Δεσπόζει η επιβλητική φωτογραφία του Ευγένιου Γκέραρντ μπροστά από το "Γεντί Κουλέ" με τη φράση του ιδίου, "Δεν γεννήθηκα εδώ, αλλά εδώ είναι το σπίτι μου. Εδώ έζησα, εδώ θα ζήσω και εδώ θα πεθάνω, σαν Κρητικός" και τη λεζάντα "Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Ολλανδέ, Ολλανδέ".

"Μίστερ, θα είμαστε όλοι εκεί, για το τελευταίο αντίο..."

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ:

"Σήμερα ο ΟΦΗ αποχαιρετάει, ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του και της κληρονομιάς του. Θα είμαστε όλοι εκεί Μίστερ, για το τελευταίο αντίο.

Εσύ μπορεί να έφυγες, αλλά θα μείνεις για πάντα στη μνήμη μας. Γιατί πολύ απλά ο ΟΦΗ είναι και ένα κομμάτι δικό σου.

Ένα κομμάτι από σένα! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Ολλανδέ, Ολλανδέ! #ofi1925"

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ