ΟΦΗ

Μήνυση στη διοίκηση του ΟΦΗ από 66χρονο για χρέη 2,5 εκ. ευρώ

Μήνυση στη διοίκηση του ΟΦΗ από 66χρονο για χρέη 2,5 εκ. ευρώ

Καταγγελία από 66χρονο στο Ηράκλειο, ο οποίος βρέθηκε να χρωστάει 2,5 εκ. ευρώ από χρέη του ΟΦΗ, καθώς ορίστηκε εκκαθαριστής της εταιρίας χωρίς να το ξέρει, όπως αναφέρει ο ίδιος. Διαβάστε την ιστορία.

Αναστάτωση προκάλεσε στον ΟΦΗ η καταγγελία ενός 66χρονου συνταξιούχου στην εφημερίδα "Πατρίς", σύμφωνα με την οποία είχε οριστεί εκκαθαριστής στη διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΟΦΗ εν αγνοία του, όπως αναφέρει ο ίδιος, με αποτέλεσμα να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά της διοίκησης. Ο ίδιος έχει βρεθεί να χρωστάει 2,5 εκ. ευρώ για την ομάδα του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο κ. Γιαννιδάκης, τον περασμένο Νοέμβριο τον προσέγγισε άνθρωπος που του συστήθηκε ως παράγοντας του ΟΦΗ και ο οποίος έχει σχέση με τη σημερινή διοίκηση, ζητώντας του να αναλάβει την καταμέτρηση των εισιτηρίων στο γήπεδο, με χρηματικό αντάλλαγμα ύψους 200 ευρώ.

Ο 66χρονος τόνισε ότι του ζητήθηκε φωτοτυπία της αστυνομικής του ταυτότητας και το ΑΦΜ του, προκειμένου να υπογράψει κάποια έγγραφα. Ωστόσο, όπως καταγγέλλει, την περασμένη Παρασκευή έλαβε στα χέρια του ένα ειδοποιητήριο από την αρμόδια ΔΟΥ, το οποίο είχε εκδοθεί στο όνομα του και στο προσωπικό του ΑΦΜ.

Με βάση αυτό το έγγραφο, εμφανίζεται να χρωστάει μαζί με τις προσαυξήσεις ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκ. ευρώ, με την επεξήγηση ότι τα χρέη αυτά αφορούν την ΠΑΕ ΟΦΗ και στην οποία ο ίδιος έχει διοριστεί εκκαθαριστής σύμφωνα με τα έγγραφα που έχουν κατατεθεί στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο στις 25 Νοεμβρίου 2015.

Ο 66χρονος ισχυρίζεται ότι όταν υπέγραφε, δεν γνώριζε τι γινόταν μέχρι την στιγμή που πήρε στα χέρια του την ειδοποίηση από την αρμόδια ΔΟΥ. Για αυτό το λόγο κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Ηρακλείου, αφού πρώτα επισκέφτηκε την εφορία και την Ασφάλεια Ηρακλείου.

Ο Εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέτασε για να διαπιστωθεί αν έπεσε θύμα απάτης, ενώ πρέπει να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι ο εν λόγω κύριος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και λαμβάνει από το 2009 αναπηρική σύνταξη λόγω προβλήματος στην καρδιά.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ