ΟΦΗ

Με προβλήματα ο ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη

Με προβλήματα ο ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη
INTIME SPORTS

Με προβλήματα ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Δευτέρας (17/9) με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Εκτός αποστολής έξι και αμφίβολοι οι Ιωαννίδης-Σόουζα. Δείτε την αποστολή

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ για την αναμέτρηση της Δευτέρας (17/9) με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Συγκεκριμένα, ο Ιωαννίδης αποχώρησε με τράβηγμα στον δικέφαλο, ενώ ενοχλήσεις στην περιοχή κοντά στον προσαγωγό ένιωσε και ο Σόουζα που επίσης αποχώρησε.

Οι δύο παίκτες μετέχουν στην αποστολή αλλά η συμμετοχή τους είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Εκτός έμειναν οι Μπούρμπος, Ζαχαράκης (άρρωστος με πυρετό), Αγριμάκης, Βαλεριάνος, Περογαμβράκης και ο Σαρ που ακολούθησε μέρος του προγράμματος και έπειτα έκανε ξεχωριστό πρόγραμμα για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Στην αποστολή του ΟΦΗ ο Νίκος Αναστόπουλος συμπεριέλαβε τους: Γουναρίδη, Κουρδάκη, Μονιάκη, Βάντο, Λαμπρόπουλο, Χαριτωνίδη, Βερόν, Βιτώρο, Ιωαννίδη, Σόουζα, Μπανούση, Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου, Σίσιτς, Σαχσανίδη, Νύκταρη, Χατζηκοσμά, Καπουράνη, Ροβίθη και Ζορμπά.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ