ΟΦΗ

Με Περογαμβράκη ο ΟΦΗ, στο -1 από Φωστήρα

Με Περογαμβράκη ο ΟΦΗ, στο -1 από Φωστήρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΟΦΗ νίκησε με 1-0, εκτός έδρας, τον Ατρόμητο Πειραιά με το γκολ του Αλέξη Περογαμβράκη και πλησίασε στον ένα βαθμό τον πρωτοπόρο Φωστήρα, ο οποίος έμεινε ισόπαλος στην Κηφισιά.

Ο Αλέξης Περογαμβράκης - πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ αλλά και του 4ου ομίλου - εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και οι Κρητικοί πήραν τη νίκη με 1-0, στην έδρα του Ατρόμητου Πειραιά, πλησιάζοντας στον ένα βαθμό τον πρωτοπόρο Φωστήρα, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ με την Κηφισιά για την 25η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με τον Μπολάκη να κάνει τη σέντρα, τρία λεπτά μετά την έναρξη του ματς, αλλά τον Περογαμβράκη να μην προλαβαίνει να βρει την μπάλα. Τόσο το σουτ του Καλέ στο 6ο λεπτό, όσο κι αυτό του Φαμπίνιο στο 21ο, ανακόπηκαν από σώματα των αμυντικών του Ατρομήτου, μέχρι να φθάσουμε στη φάση του 39ου λεπτού, η οποία έκρινε το ματς.

Ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι, ο Αλέξης Περογαμβράκης ανέλαβε την εκτέλεση και το έκανε εύστοχα, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Ηρακλείου. Στο 55', ο Κιάσσος έκανε τη σέντρα για τον Καλέ, αλλά το σουτ του δευτέρου πέρασε έξω από την εστία του γκολκίπερ του Ατρομήτου, Παπαδόπουλου.

Με Περογαμβράκη ο ΟΦΗ, στο -1 από Φωστήρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι γηπεδούχοι έφθασαν μιαν ανάσα από την ισοφάριση, όταν Ευθυμιάδης βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Δερμιτζάκη, αλλά ο γκολκίπερ του ΟΦΗ αντέδρασε ψύχραιμα κι έσωσε την ομάδα του. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς στο 82ο λεπτό ο Φαμπίνιο πλάσαρε, αλλά ο Χριστόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ.

Σημαντική νίκη για τον ΟΦΗ, ο οποίος παρατάχθηκε με πολλές απουσίες (Φαζός, Σαχινίδης, Πίτσος, Μπουρσέλης), καθώς πέρασε από μια δύσκολη έδρα κι εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την γκέλα του Φωστήρα στην Κηφισιά (0-0), πλησιάζοντας στον ένα βαθμό από την κορυφή.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παπαδόπουλος, Κολιός, Σιγάλας, Χριστόπουλος, Φυσαράκης, Ράπτης, Παλαιοπάνος (34′ Μπαλτζάκης), Σαμιώτης, Δανάσης, Παναγιωτόπουλος, Ευθυμιάδη

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Μπολάκης, Ραπτάκης, Κώτσιος, Νάστος, Χαντί (82′ Φουκαράκης) , Φαμπινιο, Κοιλιάρας (73′ Πατηνιώτης), Καλέ, Περογαμβράκης (66′ Πόποβιτς)

Photo credit: Action Images

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ