ΟΦΗ

Μαχαίρας, η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ

Μαχαίρας, η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ
Μαχαίρας

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την πρώτη του προσθήκη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Απέκτησε για τους επόμενους έξι μήνες τον 28χρονο μέσο, Δημήτρη Μαχαίρα, ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν έπαιζε στη Δόξα Δράμας.

Ο Δημήτρης Μαχαίρας αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ στην τρέχουσα περίοδο ενίσχυσης. Οι Κρητικοί απέκτησαν τον 28χρονο χαφ, ο οποίος ξεκίνησε εφέτος στη Δόξα Δράμας, από την οποία όμως έμεινε ελεύθερος (έπαιζε στους "μαυραετούς" ως δανεικός από τον Λεβαδειακό).

Το συμβόλαιο που υπέγραψε στην ομάδα του Ηρακλείου έχει διάρκεια έξι μηνών. Η ανακοίνωση: "Την πρώτη μεταγραφή του για τον Ιανουάριο, πραγματοποίησε ο ΟΦΗ. Απέκτησε τον 28χρονο αμυντικό μέσο Δημήτρη Μαχαίρα. Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον ποδοσφαιριστή, είναι για 6 μήνες. Ο Δημήτρης Μαχαίρας παρακολούθησε το παιχνίδι του ΟΦΗ με τη Δόξα Δράμας (3-0) και μετά το τέλος της αναμέτρησης, η συμφωνία του με τον ΟΦΗ, ολοκληρώθηκε και τυπικά.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 καλωσορίζει τον Δημήτρη στις τάξεις του ΟΦΗ και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας. Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 κάνει γνωστό στους φιλάθλους της ομάδας μας, ότι θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφικές κινήσεις τις επόμενες μέρες, προκειμένου η ομάδα μας να ενισχυθεί".

ΜΑΧΑΙΡΑΣ: «ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΟΝ ΟΦΗ»

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ, ο Δημήτρης Μαχαίρας, ανέφερε: "Ο ΟΦΗ είναι μια ιστορική ομάδα, που έχει στόχο να επιστρέψει στην Super League, εκεί που ανήκει. Είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική, κόσμο και προοπτική. Για μένα δεν ήταν δύσκολο να πω το ναι.Αυτό που θέλω να πω σε όλους, είναι ότι ήρθα στην ομάδα, για να τη βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου, ώστε να ανέβει κατηγορία και να επιστρέψουμε μαζί στην Super League".

Ο Δημήτρης Μαχαίρας παρακολούθησε το παιχνίδι του ΟΦΗ με τη Δόξα Δράμας στο Γεντί Κουλέ. Για το ματς είπε: " Ό,τι και να πώ για τα παιδιά, για την ομάδα, αλλά και τον κόσμο είναι λίγο. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Στην τεχνική ηγεσία και τους παίκτες για την εμφάνιση, αλλά και στον κόσμο για την εκπληκτική ατμόσφαιρα. Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος. Είναι τιμή μου θα βρίσκομαι σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Σε ένα τέοιο γήπεδο με τόσο κόσμο, ποιος δεν θα ήθελε να παίζει".

ΤΟ WHO IS WHO

Ο Δημήτρης Μαχαίρας γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου 1990 στον Πύργο Ηλείας. Αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. Επαιξε 8 χρόνια με τον Λεβαδειακό στην Α’ Εθνική. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Δόξα Δράμας, από την οποία αποχώρησε πριν από μερικές ημέρες (κατέγραψε έξι συμμετοχές, σημείωσε ένα γκολ).

Photo credits: ofi1925.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΟΦΗ από τα παλιά, 3-0 τη Δόξα Δράμας!
Το τρομερό γκολ του Μάνου στο ΟΦΗ - Δόξα Δράμας
TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ