ΟΦΗ

Μαρτσάκης και Βλάχος στον ΟΦΗ

Μαρτσάκης και Βλάχος στον ΟΦΗ
Μαρτσάκης

Δύο ακόμα μεταγραφές Ελλήνων παικτών για τον ΟΦΗ, ο οποίος απέκτησε τους Στέφανο Μαρτσάκη (επιθετικό) και Άρη Βλάχο (τερματοφύλακα). Το βιογραφικό των δύο παικτών και οι δηλώσεις τους ως παίκτες της ομάδας του Ηρακλείου.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει τις μεταγραφές χτίζοντας μια ομάδα δυνατή για τη νέα περίοδο στη Γ' Εθνική. Η κρητική ομάδα έφτασε τις 11 μεταγραφές, με την ανακοίνωση της απόκτησης του Δήμου Τζέκου (επιθετικός), αλλά και δύο ακόμη παικτών που υπέγραψαν, του Στέφανου Μαρτσάκη (επιθετικός) και του Άρη Βλάχου (τερματοφύλακας). Οι Μαρτσάκης και Βλάχος συναντήθηκαν με τον επικεφαλής της ομάδας των επιχειρηματιών του ΟΦΗ Αντύπα Σηφάκη και τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ Γιάννη Πολεμαρχάκη και υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια.

Οι μεταγραφές των δυο τελευταίων ποδοσφαιριστών (Μαρτσάκης-Βλάχος) ανακοινώθηκαν την Κυριακή και επίσημα και προστίθενται στους παίκτες που ήδη έχουν αποκτηθεί απο τον ΟΦΗ και είναι οι Περογαμβράκης (επιθετικός), Φαμπίνιο (μέσος), Φραγκουλάκης (μέσος), Μπολάκης (αμυντικός), Δαμιανάκης (αμυντικός),Φαζός (αμυντικός),Κοιλιάρας (αμυντικός), Ραπτάκης (αμυντικός), Τζέκος (επιθετικός). Και έπεται συνέχεια για τον ΟΦΗ, καθώς ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Ο Αλέξης Παπατζίκος (στόπερ), ο Γιάννης Γκούμας (αμυντικός μέσος), είναι επίσης παίκτες με τους οποίους είναι σε ανοιχτή γραμμή αυτήν την περίοδο ο ΟΦΗ και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

“Ηρθε η στιγμή να φορέσω τη φανέλα του ΟΦΗ”

Ο 25χρονος επιθετικός Στέφανος Μαρτσάκης, είχε αποκτηθεί τον περασμένο Ιανουάριο απο τον ΟΦΗ, έκανε προπονήσεις με την κρητική ομάδα, αλλά δεν κατάφερε να αγωνιστεί καθώς δεν εκδόθηκε το δελτίο του. Αυτή τη φορά θέλει να κάνει πράξη το όνειρο του να αγωνιστεί με την φανέλα της κρητικής ομάδας. Οπως δήλωσε “ήρθα πέρσι τον Ιανουάριο στον ΟΦΗ με όνειρο να παίξω στην Σούπερ Λίγκ, ξανά μετά την θητεία μου με τον Πλατανιά. Για τους γνωστούς λόγους δεν τα κατάφερα. Ηρθε όμως τώρα η στιγμή να φορέσω τη φανέλα του ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να επιστρέψει γρήγορα εκεί που ανήκει, δηλαδή στην Σούπερ Λίγκ. Χαίρομαι που θα είμαι και εγώ μέρος αυτής της προσπάθειας. Ο ΟΦΗ έχει όλες τις προυποθέσεις για να επιστρέψει. Εχει δυναμική και κόσμο. Εχει ένα προπονητή, που είναι γνώστης των κατηγοριών, αλλά και μια ομάδα επιχειρηματιών που έχει όραμα για την ομάδα”.

Μαρτσάκης και Βλάχος στον ΟΦΗ

“Τεράστια ομάδα ο ΟΦΗ”

Ο 21χρονος Αρης Βλάχος αποκτήθηκε απο τον ΟΦΗ για να καλύψει την θέση του τερματοφύλακα. Ηταν απο τις πρώτες μεταγραφικές επιλογές του Μουράτ Σεροπιάν για την θέση του γκολκίπερ. Οπως τονίζει ο ίδιος “είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτό το βήμα. Ο ΟΦΗ είναι τεράστια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Πρέπει όσοι ήρθαμε σε αυτήν την ομάδα να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και να ανεβάσουμε την ομάδα, καθώς αυτός είναι ο στόχος. Η ομάδα πρέπει να ανέβει γρήγορα στην Σούπερ Λίγκ. Για να το πετύχουμε θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ όμως, καθώς η Γ Εθνική δεν είναι εύκολη κατηγορία και κρύβει παγίδες. Πιστεύω ότι με σοβαρότητα θα τα καταφέρουμε”.

Πρέπει να γνωρίζετε για τον Στέφανο Μαρτσάκη

Ο Στέφανος Μαρτσάκης γεννήθηκε στις 24/5/1990. Εχει αγωνιστεί με τον Πλατανιά Χανίων σε Δ' Εθνική, Γ Εθνική, Β Εθνική και Σούπερ Λιγκ. Με την Επισκοπή στην Β Εθνική και με τον ΑΟΧανιά στην Β Εθνική. Πέρσι τον Ιανουάριο αποκτήθηκε απο τον ΟΦΗ για να παίξει στην Σούπερ Λίγκ, συμμετείχε σε προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια, αλλά δεν εκδόθηκε το δελτίο του.

Πρέπει να γνωρίζετε για τον Αρη Βλάχο

Ο Αρης Βλάχος γεννήθηκε στις 24/5/1994. Αναδείχθηκε στην Κ20 του Ολυμπιακού και πήρε το πράσινο φώς για την πρώτη ομάδα, όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Αγωνίστηκε ακόμη στον Βατανιακό (Β Εθνική), στον Ερμή Ζωνιανών (Γ Εθνική) και στον Αλιμο (Β Εθνική).

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ