ΟΦΗ

Μανουσάκης: "Θα βγουν όλα στη φόρα στη Γ.Σ. της Δευτέρας"

Μανουσάκης: "Θα βγουν όλα στη φόρα στη Γ.Σ. της Δευτέρας"
Μανουσάκης INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Ανδρέας Μανουσάκης, με δηλώσεις του σε ραδιόφωνο της Κρήτης μίλησε για το "φιάσκο" με τους Ιταλούς επενδυτές ενώ υποστήριξε πως περιμένει τον Τζενάρο Γκατούζο την Πέμπτη (1/1) στο Ηράκλειο.

Την ώρα που οι εξελίξεις στον ΟΦΗ τρέχουν και είναι ραγδαίες ο πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Μανουσάκης, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις υποστήριξε πως η δουλειά με τους Ιταλούς επενδυτές χάλασε εκ των έσω και σημείωσε πως όλα τα στοιχεία θα βγουν στην φόρα στην Γενική Συνέλευση της Δευτέρας.

Σε ότι δε έχει να κάνει με τον Τζενάρο Γκατούζο και παρά την επιστολή παραίτησης του Ιταλού προπονητή ο κ. Μανουσάκης υποστήριξε ότι έχει ενημερωθεί πως θα βρίσκεται στο Ηράκλειο την Πέμπτη (1/1) για να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Μανουσάκης στον Athletic Radio 104,2

Για την παραίτηση του Τζενάρο Γκατούζο:

“Περιμένουμε να έρθει ο κύριος Γκατούζο και ο οποίος θα δώσει μια συνέντευξη τύπου όπου θα αναλύσει όλα τα στοιχεία και για το πώς φτάσαμε εδώ. Η επίσημη ενημέρωση που έχει η ΠΑΕ ΟΦΗ είναι ότι ο κύριος Γκατούζο θα βρίσκεται την Πέμπτη στο Ηράκλειο. Η ενημέρωση που είχαμε ήταν ότι θα επέστρεφε στο Ηράκλειο και θα έπαιρνε τις αποφάσεις του. Θεωρώ ότι θα έρθει και θα μπορέσει ο κόσμος να μάθει περισσότερα.

Ακόμα και αν δεν έρθει, η επίσημη θέση της ΠΑΕ είναι να δοθούν στην δημοσιότητα όλα τα στοιχεία που προέκυψαν και πως έφεραν την ομάδα σε αυτό το σημείο. Αυτή η κατάσταση υπήρχε και πριν το ενδιαφέρον των Ιταλών. Εμείς δεν κρυφτήκαμε. Μετά την παραίτηση του Μάνθου Πουλινάκη, ανέλαβα εγώ προχωρήσαμε την διαδικασία ωστόσο στην πορεία προέκυψαν κάποια στοιχεία που θα τα μάθει ο κόσμος στην Γενική Συνέλευση της Δευτέρας. Η δουλειά χάλασε εκ των έσω και την Δευτέρα θα πούμε πολλά περισσότερα”.

Για την δήλωση περί Ιταλού “Αμπράμοβιτς”:
“Αυτό που μας κρατάει ζωντανό είναι η προσφυγή στο άρθρο 99 και η προστασία που έχουμε από τους πιστωτές του ΟΦΗ. Από την στιγμή που ήρθαν οι κ.κ. Μπάφα και Ντελισάντι, το τι προέκυψε θα δοθεί εγγράφως στην δημοσιότητα. Για πρώτη φορά θα πω το όνομα του και είναι ο κύριος Ίμο Μπαρτολέτι”.

Για το τι πρόκειται να γίνει από εδώ και στο εξής:
“Υπάρχει ένα δυσβάσταχτο χρέος και θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και στο εξής. Και πριν τους Ιταλούς, η κατάσταση στην ομάδα ήταν η ίδια. Αυτές τις αποφάσεις, που είναι πολύ σημαντικές, θα τις πάρει το ανώτατο έργο του συλλόγου που είναι η Γενική Συνέλευση. Από εκεί και πέρα θα αποφασίσει ο κόσμος τι πρέπει να γίνει”.

Για το ποδοσφαιρικό τμήμα:
“Η υποχρέωση που υπήρχε στην ομάδα, συνεχίζει να υπάρχει. Εφόσον την επόμενη εβδομάδα χρειαστεί να γίνουν μεταγραφές, πρέπει να αποκτήσει η ομάδα φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα”.

Για το θέμα προπονητή:
“Θα βρούμε έναν προπονητή για να προπονεί την ομάδα μέχρι την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και στην συνέχεια θα προχωρήσουμε στην συμφωνία οριστικού προπονητή”.

Για την άποψη περί πτώσης στην Γ’ Εθνική:
“Αυτή είναι μια άποψη από μερικούς. Δεν μπορώ να την ασπαστώ ή να την απορρίψω. Όλες οι απόψεις είναι δεκτές. Την προσωπική μου άποψη δεν πρόκειται να την πω στον αέρα αλλά στην Γ.Σ”.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ