ΟΦΗ

Κώτσιος: "Μάλλον η τελευταία μου χρονιά"

FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÏÍÇ - ÏÖÇ (Eurokinissi Sports)
Κώτσιος EUROKINISSI SPORTS

Ο Ηλίας Κώτσιος έγινε ο τρίτος γηραιότερος σκόρερ στη Stoiximan.gr Football League τα τελευταία 20 χρόνια. Ο 40χρονος στόπερ μίλησε στο Sport24.gr για τα στοιχεία που τον κράτησαν σε αυτό το επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια και αποκάλυψε ότι αυτή ενδέχεται να είναι η τελευταία του σεζόν. (VIDEO).

Ο Ηλίας Κώτσιος σκόραρε στο προ ημερών παιχνίδι του ΟΦΗ απέναντι στην Καλλονή στη Λέσβο και έκανε το 1-1. Έγινε, έτσι, ο τρίτος γηραιότερος σκόρερ στη Stoiximan.gr Football League τα τελευταία 20 χρόνια. Ο Παναγιώτης Κυπαρίσσης σε ηλικία 41 ετών, 5 μηνών και 2 ημερών είχε σκοράρει στο Κέρκυρα - Βατανιακός, στις 12/1/2014. Δεύτερος γηραιότερος ο Κώστας Νεμπεγλέρας, ο οποίος σε ηλικία 40 ετών και 12 ημερών βρήκε δίχτυα στο Παναχαϊκή - ΑΕΛ, στις 26/04/2015.

Ο Κώτσιος, παράλληλα, έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία σκόρερ κατά την εφετινή σεζόν, καθώς άφησε πίσω τον Ηλία Αναστασάκο, που σε ηλικία 38 ετών, 10 μηνών και 14 ημερών σκόραρε με τη Σπάρτη απέναντι στην Καλλιθέα. Ο πολύπειρος αμυντικός του ΟΦΗ μπορεί να μην είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης που αγωνίζεται εφέτος στη δεύτερη κατηγορία (ο συμπαίκτης του Κώστας Κιάσσος είναι 41 ετών και ο Θανάσης Τόλιος του Αιγινιακού 40), αλλά και πάλι δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη που πλησιάζει τα 40 να διατηρείται σε αυτό το επίπεδο.

Ο αμυντικός του ΟΦΗ με τη μεγάλη καριέρα και σε Παναθηναϊκό, ΑΕΛ, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλλονή και Λεβαδειακό εξήγησε στο Sport24.gr ποια ήταν τα στοιχεία όλα αυτά τα χρόνια που τον κράτησαν σε αυτό το επίπεδο, παρότι τα χρόνια πέρασαν. "Η αγάπη για το ποδόσφαιρο και η δουλειά. Πρώτα είναι η αγάπη" ανέφερε ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής.

Πρόσθεσε: "Φυσικά και η καλή ζωή και η διατήρηση του σώματος. Όλα αυτά τα χρόνια πρόσεχα, κοιμόμουν νωρίς, έκανα διατροφή. Αν δεν το αγαπάς δεν το κάνεις". Ερωτώμενος ο Κώτσιος σχετικά με το αν προτίθεται να συνεχίσει να παίζει μπάλα όσο τον... βαστούν τα πόδια του, αποκάλυψε ότι αυτή ενδέχεται να είναι η τελευταία του χρονιά.

"Νομίζω θα είναι η τελευταία μου χρονιά, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή" δήλωσε ο Ηλίας Κώτσιος, ο οποίος έχει παίξει εφέτος σε 17 παιχνίδια με τον ΟΦΗ.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ