ΟΦΗ

Ξέσπασε ο ΟΦΗ, 6-0 τον Άλιμο

Ξέσπασε ο ΟΦΗ, 6-0 τον Άλιμο
ΟΦΗ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος του Αλίμου στο "Γεντί Κουλέ" και τον συνέτριψε με 6-0 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Ντεμπούτο για τους Κρητικούς ο Κώστας Κιάσσος.

Την παραμικρή δυσκολία δεν αντιμετώπισε ο ΟΦΗ στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άλιμο, για την 14η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Με τον Γιώργο Βλαστό στον πάγκο οι γηπεδούχοι μετά το "διαζύγιο" με το Νίκου Γκουλή συνέτριψαν 6-0 την αθηναϊκή ομάδα.

Το 1-0 έγινε στο 9'. Ο Πόποβιτς εκτέλεσε κόρνερ, ο Φαζός έκανε την πρωτη κεφαλιά, ο Περογαμβράκης από κοντά τη δεύτερη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 24' το σουτ του Πόποβιτς απομάκρυνε ο Μακρίδης, ενώ στο 32' ο Γκούμας τραυματίστηκε, με τον Κιάσσο να περνά στο ματς, να κάνει ντεμπούτο (η 4η θητεία του στον ΟΦΗ).

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, στο 42', το δυνατό σουτ του Φραγκουλάκη χτύπησε στο αριστερό δοκάρι. Το 2-0 ήρθε στο 50'. Στην προσπάθειά του ο Αφράτης να διώξει, "κρέμασε" τον τερματοφύλακά του και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, στο 51', ο Κώτσιος σούταρε από το σημείο του πέναλτι, γράφοντας το 3-0.

Στο 68' ο Μακρίδης απέκρουσε το δυνατό σουτ του Φραγκουλάκη μέσα στην περιοχή, αλλά ο Περογαμβράκης με κεφαλιά βρήκε δίχτυα για το 4-0. Το όνομά του στη λίστα των σκόρερ πρόσθεσε στο 73' ο Πόποβιτς με κεφαλιά από σέντρα του Μπολάκη, ενώ το τελικό 6-0 πραγματοποίησε ο Φραγκουλάκης με συρτό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Διαιτητής ήταν ο Μπερτάκης του συνδέσμου Χανίων, με βοηθούς τους Σινιοράκη – Μαρνέζο από τον ίδιο σύνδεσμο.

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Πατινιώτης (78' Δαμιανάκης), Κώτσιος, Φαζός, Γκούμας (38' λ.τρ. Κιάσσος), Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Σαχινίδης (64' Μαρτσάκης), Κοιλιάρας.

ΑΛΙΜΟΣ: Μακρίδης, Κακούτης Κ. (54' Χακράμα), Γοργάκης, Αφράτης, Κολλινιάτης, Κατσαδούρος, Πετούσης, Νούλας (69' Κακούτης Γ.), Μανωλιάς, Μέξης (60' Πανάγου), Χρήστου.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ