ΟΦΗ

Κρίσιμες μέρες

Κρίσιμες μέρες
Μιλιάζες INTIME SPORTS

Ουκ ολίγοι παίκτες του ΟΦΗ έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποχωρήσουν από την ομάδα. Τι στάση κρατούν στην ομάδα του Ηρακλείου και το ρεπορτάζ αναφορικά με την εμπλοκή των Ιταλών.

Το 2014 για τον ΟΦΗ δεν έκλεισε καθόλου καλά. Ήττα από Λεβαδειακό, Πανιώνιο και Πλατανιά και ισοπαλία με Καλλονή. Οι Κρητικοί είναι στην τέταρτη θέση από το τέλος, αρκετοί ποδοσφαιριστές θέλουν να αποχωρήσουν και όλα αυτά ενώ το θέμα με τους Ιταλούς παραμένει στάσιμο.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο προπονητής Τζενάρο Γκατούζο είπε μετά το ματς με τον Πλατανιά πως οι Πετρόπουλος, Ραζάκ και Μεϊτέ έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποτελέσουν παρελθόν. Είναι μόνο αυτοί, όμως; Γιατί παρόμοια στάση τηρούν και παίκτες όπως ο Αντελέγιε και ο Αρτόλα.

Σε περίπτωση που αποχωρήσουν οι παίκτες αυτοί, στον ΟΦΗ πρέπει πάση θυσία να κινηθούν για τους αντικαταστάτες τους. Αλλά το ερώτημα είναι με τι χρήματα θα γίνει αυτό; Σε ό,τι αφορά στο θέμα των Ιταλών επενδυτών, καθημερινά γίνονται κινήσεις για τη διευθέτηση της διάδοχης κατάστασης, αλλά παρουσιάζονται κολλήματα, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με το μετοχολόγιο.

Είναι πλέον σαφές πως αν το deal δεν έχει ευτυχή κατάληξη, το μέλλον για τον ΟΦΗ θα είναι δυσοίωνο. Στο αγωνιστικό σκέλος, οι παίκτες θα επιστρέψουν στις 27 Δεκεμβρίου στο γήπεδο.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ