ΟΦΗ

"Κρητικός" ο Αρτόλα

"Κρητικός" ο Αρτόλα

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ για τα δύο επόμενα χρόνια θα είναι ο 31άχρονος Ισπανός αμυντικός, Ντάνι Αρτόλα, όπως ανακοίνωσε η κρητική ομάδα. Δείτε το βιογραφικό του.

Ο Ισπανός δεξιός μπακ, Ντάνι Αρτόλα, θα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του ΟΦΗ για τα επόμενα δύο χρόνια όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Κρήτης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Ο Ντανιέλ Φερνάντεθ Αρτόλα γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου του 1983 στη Βαρκελώνη και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα από τις μικρές ομάδες της Μπαρτσελόνα, και το 2006 ξενιτεύτηκε για πρώτη φορά με τη μεταγραφή του στη Μέταλουργκ Ντόνετσκ. Άρσεναλ Κιέβου στην Ουκρανία, Ναϊμέγκεν και Φέγενορντ στην Ολλανδία και Γκενκ στο Βέλγιο ήταν οι τελευταίοι του σταθμοί πριν έρθει στην Ελλάδα.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον ΟΦΗ. Γνωρίζω ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει εκπληκτικούς φιλάθλους και ανυπομονώ να αγωνιστώ στο γήπεδο μας. Έχω αντιληφθεί ότι υπάρχει μια σημαντική οργάνωση σε όλους τους τομείς και ένας προπονητής παγκόσμιας εμβέλειας και σίγουρα είναι τιμή μου που θα συνεργαστώ μαζί του.", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ντάνι Αρτόλα ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ