ΟΦΗ

Κράτησε Μιλοσάβλιεβ ο ΟΦΗ

FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÁÑÇÓ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
Μιλοσάβλιεβ EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ έκανε αποδεκτή την πρόταση του ΟΦΗ και υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Ο τρίτος που ανανέωσε από την περασμένη σεζόν, μετά τους Γιώργο Στρέζο και Δημήτρη Μάνο.

Προ ημερών ο ΟΦΗ έκανε πρόταση ανανέωσης στον Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ. Την Τρίτη (27/6) η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ο 30χρονος μεσοεπιθετικός την έκανε αποδεκτή και έτσι παραμένει κάτοικος Ηρακλείου για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός σημείωσε επτά τέρματα σε 33 συμμετοχές και ήταν από τους παίκτες που διακρίθηκαν. Αυτή είναι η τρίτη ανανέωση για τους Κρητικούς, αφού είχαν προηγηθεί οι περιπτώσεις των Γιώργου Στρέζου (τερματοφύλακας) και Δημήτρη Μάνου (επιθετικός).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1926: "Ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ θα συνεχίσει να σκοράρει και να δίνει ασίστ με τον ΟΦΗ! Ο 30χρονος Σέρβος επιθετικός αποδέχθηκε την πρόταση που του έκανε ο ΟΦΗ και την Τρίτη (27/6) το πρωί, έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του, με την ομάδα μας.

Ετσι, ο «Μίλο» θα συνεχίσει να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα για μια ακόμη χρονιά. Ο Μιλοσάβλιεφ είναι η τρίτη ανανέωση στον ΟΦΗ, μετά το Μάνο και τον Στρέζο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ