ΟΦΗ

Κουτσιανικούλης: "Ο ΟΦΗ λείπει από την Super League"

FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΒΕΡΟΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Κουτσιανικούλης EUROKINISSI SPORTS

Ο μεσοεπιθετικός τους ΟΦΗ, Βασίλης Κουτσιανικούλης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και μίλησε για τους στόχους της ομάδας του για τη φετινή σεζόν.

Ο μεσοεπιθετικός τους ΟΦΗ, Βασίλης Κουτσιανικούλης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Οι κουτσομπόληδες", με τον Δημήτρη Σαμόλη. O 29χρονος τόνισε πως ο σύλλογος του Ηρακλείου λείπει από τη Super League και στάθηκε στην εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει οι άνθρωποι του ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

ια το αν είναι η καλύτερη σεζόν της καριέρα του:" Είναι μία σημαντική χρονιά για την καριέρα μου, καθώς κι η ομάδα κι εγώ κάνουμε καλές εμφανίσεις και προσπαθούμε να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή της σεζόν. Τα καλύτερα ποδοσφαιρικά χρόνια μου τα έχω περάσει στο Ηράκλειο, με τον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ".

Για τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας:" Το έχω ζήσει και παλαιότερα, όταν είχαμε αποσυρθεί από τη Super League. Το καλό είναι ότι τώρα έχουν αναλάβει την ομάδα άνθρωποι που προσφέρουν κι έχουμε μπει σε έναν καλό δρόμο, αφού έγιναν και μεταγραφές που τις είχαμε ανάγκη".

Για το αν είναι ο ΟΦΗ ένα από τα φαβορί για την άνοδο:" Δε χρειάζεται να το πω. Φαίνεται από τα παιχνίδια μας τις τελευταίες 40 ημέρες. Στην έδρα μας είμαστε πάρα πολύ δυνατοί, έχουμε την καλύτερη επίθεση και σκοράρουμε συνεχώς. Πρέπει να ανέβουμε, διότι ο ΟΦΗ λείπει από τη Super League".

Για το ότι είναι κοντά σε ρεκόρ παραγωγικότητας (σ. σ. το έχει ισοφαρίσει με 5 τέρματα):" Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι σπουδαίο να σκοράρει. Στόχος μου είναι να βάλω αρκετά γκολ, αλλά το βασικό είναι να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε".

Για τις λίγες συμμετοχές που είχε πέρσι στην ΑΕΛ:" Νομίζω το πιο σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή είναι να έχει χρόνο συμμετοχής. Πέρσι έπαιξα λίγο. Φέτος παίζω συνεχώς, οι άνθρωποι του ΟΦΗ πιστεύουν σε μένα και ελπίζω να συνεχίσω έτσι μέχρι το τέλος".

Για το λόγο που δεν είχε την καριέρα που θα περίμενε ο κόσμος:" Είναι πολλά πράγματα. Δεν πήγα όπως ήθελα, ίσως και το μυαλό μου να μην ήταν έτοιμο. Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο".

Για τη Football League:" Αυτοί τη στιγμή είμαστε δεύτεροι με παιχνίδι περισσότερο από την Παναχαϊκή, η οποία ελπίζουμε να γκελάρει για να την περάσουμε. Θέλουμε να είμαστε στην πρώτη δυάδα που προβιβάζεται. Ακόμα μένουν πολλά παιχνίδια, είναι μακρύς ο δρόμος, αλλά έχουμε όλα τα στοιχεία για να πετύχουμε".

Για τον κόσμο:" Πάντοτε χρειαζόμαστε ένα γεμάτο γήπεδο. Τώρα στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα δείχνει το πρόσωπο που και ο κόσμος θέλει να βλέπει. Μας έχει στηρίξει πολύ ο κόσμος".

Ακούστε τη συνέντευξή του…

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ