ΟΦΗ

Κλίμα ομοψυχίας στην συνάντηση ΠΑΕ - Ερασιτεχνική ΟΦΗ

FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΣΠΑΡΤΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΣΠΑΡΤΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) (EUROKINISSI)

Σε κλίμα ομοψυχίας και ενότητας, αλλά κυρίως καλής πρόθεσης, για κοινή πλεύση στα θέματα του ΟΦΗ, οι διοικήσεις της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, συναντήθηκαν και συζήτησαν για αρκετές ώρες θέματα συνεργασίας.

Σε κλίμα ομοψυχίας και ενότητας, αλλά κυρίως καλής πρόθεσης, για κοινή πλεύση στα θέματα του ΟΦΗ, οι διοικήσεις της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, συναντήθηκαν την Πέμπτη (21/6) το βράδυ και συζήτησαν για αρκετές ώρες θέματα συνεργασίας.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στην συνάντηση βρέθηκαν ο πρόεδρος, Γιώργος Αλετράς, ο αντιπρόεδρος, Κώστας Καζανάκης και ο μέτοχος της ομάδας, Μιχάλης Μυλωνάκης, ενώ εκ μέρους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο πρόεδρος, Γιάννης Δανδάλης, ο Γενικός Γραμματέας, Παναγιώτης Σπυριδάκης, ο υπεύθυνος περιουσίας Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Αντώνης Κοτσιφάκης και ο ταμίας, Κώστας Βαρβεράκης.

Οι αντιπροσωπείες των δυο διοικήσεων συζήτησαν θέματα που αφορούν ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΟΦΗ και εκφράστηκε από όλους η πρόθεση, ώστε ο ΟΦΗ να βαδίσει ενωμένος.

Η συζήτηση στράφηκε γύρω από τις προβλεπόμενες από το νόμο παροχές της ΠΑΕ στο ερασιτεχνικό σωματείο, θέματα που αφορούν την χρήση των γηπέδων, το Γεντί Κουλέ και το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, εργασίες που ήδη έχουν ξεκινήσει, θέματα των τμημάτων υποδομής κ.λ.π.

ΔΟΚΙΜΕΣ ΝΕΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Δοκιμές ποδοσφαιριστών για την στελέχωση των ομάδων Κ15, Κ17, Κ20 πραγματοποιεί ο ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου.

Οι δοκιμές θα γίνουν υπο την επίβλεψη του τεχνικού διευθυντή των υποδομών της ΠΑΕ Μανόλη Πατεμτζή και στόχος των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι το αθλητικό κέντρο να γεμίσει παιδιά, που θα κυνηγήσουν την ευκαιρία τους για να ενταχθούν στις ομάδες υποδομής του ΟΦΗ, που θα αγωνιστούν φέτος στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Σούπερ Λίγκ.

Τα δοκιμαστικά θα γίνονται κάθε απόγευμα από τις 6 και μετά στο αθλητικό κέντρο, ενώ τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται εκεί από τις 4.30.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες και οι ηλικίες των δοκιμών:

-Στις 2-3 Ιουλίου θα γίνουν δοκιμές για αθλητές γεννημένους στις ηλικίες 2004-5.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την 1η Ιουλίου στα τηλέφωνα:

6932 54 35 55, 6944 13 9196, 6945 49 33 97.

-Στις 4-5 Ιουλίου θα γίνουν δοκιμές για τις ηλικίες 2002-3.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 3 Ιουλίου στα τηλέφωνα:

6974 10 88 16 και 697 76 09 357.

-Στις 6-7 Ιουλίου θα γίνουν δοκιμές για τις ηλικίες 2000-2001.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 5 Ιουλίου στα τηλέφωνα:

6977 39 81 67, 697 27 20 841.

"Η ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ"

Ένα βήμα παραπέρα, πήγε η επαφή του ΟΦΗ με την Γερμανική Ντόρτμουντ, για την συνεργασία που επιδιώκει η κρητική ΠΑΕ με την γερμανική ομάδα.

Ο Κώστας Ρεπανάκης μετέβη για δεύτερη φορά στο Ντόρτμουντ (20-21/6), μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, για συζητήσεις με ανθρώπους της γερμανικής ομάδας, μετά από πρόσκληση που δέχθηκε.

"Η Ντόρτμουντ ενδιαφέρεται να συνεργαστεί μαζί μας και προσπαθούμε βήμα-βήμα να χτίσουμε ένα πλάνο συνεργασίας, σε πολλά επίπεδα", επισημαίνει στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ο Κώστας Ρεπανάκης, ο οποίος έχει εξουσιοδοτηθεί από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για τις επαφές με τη Γερμανική ομάδα.

Όπως τονίζει στο ofi1925.gr "αυτό που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή είναι ότι η Ντόρτμουντ, έχει μια πλήρη εικόνα για την ομάδα μας, όπως την έχουν περιγράψει στελέχη της που βρέθηκαν στην Κρήτη, αλλά και εγώ με τα στοιχεία που μου έχουν ζητήσει και τα έχουμε καταθέσει. Θα τα μελετήσουν όλα αυτά και θα μας προτείνουν πράγματα, που πιστεύω θα έχουν οφέλη για μας. Για όλα αυτά έχω ενημερώσει τον κ. Καζανάκη, τον οποίο ευχαριστώ, γιατί έχω και την συμπαράσταση της διοίκησης του ΟΦΗ σε όλο αυτό, που θέλουμε να κάνουμε. Προχωράμε με αργά, αλλά σταθερά βήματα, αλλά και με την σοβαρότητα που απαιτείται".

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Ρεπανάκης ξεναγήθηκε στο αθλητικό κέντρο της Ντόρτμουντ, ενώ παρακολούθησε και τον τελικό της Κ17 της Γερμανικής ομάδας με την Μπάγερν, που βρήκε νικήτρια την Ντόρτμουντ, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Γερμανίας σε αυτήν την ηλικία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ