ΟΦΗ

Κατέθεσε τον φάκελο στην ΕΕΑ η ΠΑΕ ΟΦΗ

Κατέθεσε τον φάκελο στην ΕΕΑ η ΠΑΕ ΟΦΗ
ΟΦΗ, σήμα

Τον φάκελό της έστειλε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού, για να λάβει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football league. Η εξέταση του φακέλου θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Τον φάκελό φάκελο, με όλες τις απαραίτητες προυποθέσεις και την εγγυητική επιστολή τραπέζης, έστειλε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού, για να λάβει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football league.

Mάλιστα, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, δεν έκανε καν χρήση της παράτασης που δόθηκε, αλλά κατέθεσε τον φάκελο της, εντός της αρχικής προθεσμίας, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Η εξέταση του φακέλου του ΟΦΗ θα γίνει την επόμενη εβδομάδα και υπάρχει αισιοδοξία, ότι θα πάρει την άδεια συμμετοχής.

ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΓΙΑ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Εξάλλου, το τμήμα σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, βγαίνει και εκτός Ελλάδος. Το πρώτο ταξίδι με έξοδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, γίνεται από τον τεχνικό διευθυντή της Κ19 του ΟΦΗ και μέλος του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Πέτρο Μαρινάκη, ο οποίος βρίσκεται στο Μιλάνο θα έχει συναντήσεις με στελέχη της Μίλαν.

Ο Πέτρος Μαρινάκης θα συζητήσεις με σκάουτερ της Ιταλικής ομάδας, αλλά και στελέχη των τμημάτων υποδομής του Ιταλικού συλλόγου και θα δει από κοντά τον τρόπο δουλειάς που γίνεται εκεί.

Παράλληλα θα προτείνει εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, συνεργασία και τη δυνατότητα ανταλλαγής φιλικών παιχνιδιών της Κ19 του ΟΦΗ με την αντίστοιχη ομάδα της Ιταλικής ομάδας.

Ο Πέτρος Μαρινάκης θα μείνει για μια περίπου εβδομάδα στο Μιλάνο και το ταξίδι αυτό θα είναι η αρχή και για άλλες «εξορμήσεις» των ανθρώπων του ΟΦΗ στο εξωτερικό σε χώρες που δουλεύουν σε υψηλό επίπεδο το θέμα του σκάουτινγκ και των υποδομών.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ