ΟΦΗ

Κάταγμα κνήμης ο Νικολόπουλος στον ΟΦΗ

Κάταγμα κνήμης ο Νικολόπουλος στον ΟΦΗ

Τρεις έως πέντε μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Βαγγέλης Νικολόπουλος στον ΟΦΗ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο φιλικό με την ομάδα των Χανίων.

Εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις έως πέντε μήνες θα μείνει ο Βαγγέλης Νικολόπουλος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο φιλικό του ΟΦΗ τη Κυριακή το απόγευμα κόντρα στην ομάδα των Χανίων. Ο νεαρός επιθετικός υπέστη κάταγμα κνήμης και μάλιστα ο τραυματισμός του οδήγησε στην οριστική διακοπή της αναμέτρησης καθώς τόσο οι συμπαίκτες του όσο και οι αντίπαλοι έπαθαν σοκ βλέποντας τον ίδιο να σφαδάζει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Νικολόπουλος ο οποίος πήγε απευθείας στο νοσοκομείο θα υποβληθεί σε εγχείριση προκειμένου να υπάρξει αποκατάσταση της σοβαρής ζημιάς και να ξεκινήσει άμεσα θεραπείες και πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Μουράτ Σεροπιάν, ήταν και ο ίδιος συγκλονισμένος μετά τον τραυματισμό του Νικολόπουλου λέγοντας: «Χάσαμε ένα παιδί απο το πουθενά. Είναι ένα σοκ για μας. Ο τραυματισμός είναι σοβαρός, για ένα παίκτη που υπολογίζαμε πολύ».

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ