ΟΦΗ

Κάλεσμα σε επιχειρηματίες

Κάλεσμα σε επιχειρηματίες
ΟΦΗ INTIME SPORTS

Κάλεσμα σε επιχειρηματίες του Ηρακλείου και παλιούς παράγοντες της ΠΑΕ κάνει ο ΟΦΗ, που ζητά οικονομική στήριξη για να σταθεί όρθιος από εδώ και στο εξής σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Οι Κρητικοί εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν: ' 'Προσωπικό κάλεσμα σε επιφανείς επιχειρηματίες της πόλης και σε παλαιούς παράγοντες της ομάδας για οικονομική βοήθεια, με άμεση ή έμμεση «ανταποδοτικότητα» θα κάνει σήμερα η ΠΑΕ ΟΦΗ. Πιο συγκεκριμένα έχει καταρτιστεί μια λίστα ανθρώπων από τους οποίους θα ζητηθούν χρήματα, καθώς η ανάγκη για άμεση ρευστότητα στην εταιρεία παραμένει επιτακτική, με την «ανταπόδοση» να έχει σχέση είτε με την προεγγραφή για αγορά μετοχών σε μελλοντική αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είτε με την χορηγία οποιασδήποτε μορφής.

Επίσης παρόμοια επιστολή θα σταλθεί και στους υποψήφιους βουλευτές όλων των κομμάτων αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο που θα θελήσει να συνδράμει στην προσπάθεια αυτή. Οποιαδήποτε βοήθεια θα δημοσιοποιηθεί από την ΠΑΕ (εάν συναινεί και ο επιχειρηματίας) και δεδομένα θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους πολυάριθμους φίλους της ομάδας, καθώς σε τούτες τις δύσκολες στιγμές που διανύει ο σύλλογος, οικονομικές ανάσες από ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα θα είναι ευεργετικές και θα πρέπει να τύχουν ανάλογης αντιμετώπισης από όλους μας»

• Η ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί τον διευθυντή του οφθαλμολογικού ινστιτούτου Αθηνών κ. Γιάννη Δατσέρη για την προσφορά του στην ομάδα''.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ