ΟΦΗ

Και Περογαμβράκης και Λεάλ στον ΟΦΗ

Και Περογαμβράκης και Λεάλ στον ΟΦΗ
Περογαμβράκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης επέστρεψε στον ΟΦΗ ύστερα από απουσία ενός έτους. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Σέρχιο Λεάλ.

Ο ΟΦΗ ενισχύθηκε μεσοεπιθετικά. Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ προχώρησε στην απόκτηση του Αλέξανδρου Περογαμβράκη, ο οποίος ύστερα από μία σεζόν γύρισε στην ομάδα της καρδιάς του, τον ΟΦΗ. Ο 29χρονος φορ έπαιξε πέρυσι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, καταγράφοντας 13 συμμετοχές (είχε και 4 γκολ).

Ο Ηρακλειώτης επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους και ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της ομάδας. Μάλιστα για την επιστροφή του στον ΟΦΗ ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί γυρίζω στο σπίτι μου. Είναι κάτι που ήθελα να γίνει και χαίρομαι πραγματικά που ολοκληρώθηκε. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο τον κ. Τσάλο, αλλά και τον προπονητή τον κ. Παπαδόπουλο, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Ολοι μαζί, η διοίκηση, η ομάδα και ο κόσμος, με σύνθημα την σκληρή δουλειά, θα κάνουμε τα πάντα, για να επιστρέψει η ομάδα, εκεί που ανήκει".

Και Περογαμβράκης και Λεάλ στον ΟΦΗ
Περογαμβράκης, Τσάλος, Κώτσιος

Ο Περογαμβράκης (στη μέση) με τον πρόεδρο του ΟΦΗ Φώτη Τσάλο (δεξιά) και τον τεχνικό διευθυντή Ηλία Κώτσιο.

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Ο ΛΕΑΛ

Ο ΟΦΗ ενημέρωσε την Τετάρτη ότι συμφώνησε με τον Σέρχιο Λεάλ και την Πέμπτη (27/7) ανακοίνωσε την απόκτησή του, αφού έπεσαν και οι υπογραφές.

"Ο Σέρχιο Λεάλ είναι και επίσημα παίκτης του ΟΦΗ. Ο 34χρονος Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός έβαλε την Πέμπτη (27/7) την υπογραφή του σε συμβόλαιο για ένα χρόνο με τον ΟΦΗ και ξεκινάει αμέσως προπονήσεις με την ομάδα μας. Ο Λεάλ συναντήθηκε το μεσημέρι στο Γεντί Κουλέ, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλο και οριστικοποίησαν την προφορική συμφωνία που υπήρχε.

Ο Σέρχιο Λεάλ είναι μια ακόμη βασική μεταγραφική επιλογή του Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος θεωρεί ότι ο έμπειρος μέσος με την μεγάλη ποιότητα που διαθέτει, θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας, στη φετινή χρονιά. Σέρχιο Λεάλ, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας" αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον Εργοτέλη στη Γ' Εθνική έπαιξε σε 23 παιχνίδια και σημείωσε 12 γκολ. Στην ίδια ομάδα αγωνιζόταν και από το 2009 μέχρι το 2012. Το δεύτερο μισό της σεζόν 2014-2015 πήγε στην Κέρκυρα. Μάλιστα η ολοκλήρωση της μεταγραφής αυτής, υποχρέωσε τον πρώην πρόεδρο του Εργοτέλη να τοποθετηθεί επισήμως για την εξέλιξη αυτή.

Και Περογαμβράκης και Λεάλ στον ΟΦΗ
Λεάλ, ΟΦΗ, Τσάλος

Ο Λεάλ με τον Φώτη Τσάλο

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ