ΟΦΗ

"Κάηκε" ο Κούλες στο Ηράκλειο από 3.000 οπαδούς του ΟΦΗ

"Κάηκε" ο Κούλες στο Ηράκλειο από 3.000 οπαδούς του ΟΦΗ
ΟΦΗ, πανό ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Φοβερή ατμόσφαιρα στον Κούλε από περίπου 3.000 οπαδούς του ΟΦΗ, στην συνάντηση οπαδών Θύρα 4. Άναψαν βεγγαλικά , τίμησαν τον Γκέραρντ. (VIDEO).

Περίπου 3.000 οπαδοί του ΟΦΗ έδωσαν το παρών στον Κούλε, στο Ηράκλειο, στην συνάντηση οπαδών ΟΦΗ Θύρα 4. Μια συνάντηση που ως στόχο έχουν να γίνεται κάθε χρόνο. Εκατοντάδες βεγγαλικά έκαναν τη νύχτα - μέρα στην πόλη της Κρήτης.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία, συλλογή ρούχων, τροφίμων και φαρμάκων. Τιμήθηκε ο Ευγένιος Γκέραρντ για την αλησμόνηση προσφορά του στον ΟΦΗ, ενώ τραγούδησαν το ροκ συγκρότημα «Ήχος Ανοχής», αλλά και ο Κρητικός καλλιτέχνης Μιχάλης Κουνάλης.

"Ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει και απ' άκρη σ' άκρη καίει το νησί, οι ομιλίτες είμαστε μαζί. Λατρεύουμε τον ΟΦΗ και την Κρήτη και το καμίνι τώρα ξαναζεί" τραγούδησαν οι φίλοι του ΟΦΗ.

Σημειώνεται ότι μέρος από τα έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα «Το Σπίτι των Αγγέλων», στην Ομάδα Αλληλεγγύης Ηρακλείου Κρήτης «Κίτρινη Αποστολή» και στην εθελοντική ομάδα «Οι Άταχτοι». Δείτε ένα βίντεο από όσα έγιναν στην εκδήλωση, μέσα από την κάμερα τουcretalive:

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ