ΟΦΗ

Ικανοποίησε ο ΟΦΗ, 2-0 τον Ερμή Ζωνιανών

Ικανοποίησε ο ΟΦΗ, 2-0 τον Ερμή Ζωνιανών

Ο ΟΦΗ νίκησε με 2-0 τον Ερμή Ζωνιανών στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, αφήνοντας θετικά δείγματα γραφής.

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο ΟΦΗ, στο ΒΑΚ με αντίπαλο τον Ερμή Ζωνιανών, το οποίο ήταν και το πρώτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, που βρίσκει την ομάδα του Ηρακλείου στη Football League.

Και τα δύο γκολ πέτυχε, ο Αντώνης Μπουρσέλης. Αρχικά άνοιξε το σκορ με σουτ στο 65ο και στο 90ό διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με πλασέ. Από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα δεν αγωνίστηκαν μόνον οι Όστοϊτς, Μασάδο και Δαύκος, οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα μικροτραυματισμών.

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Κομεσίδης, Κώτσιος, Βαλλιάνος, Νάστος, Μάνος, Μιλοσάβλιεφ, Βρεττός, Χαντί, Φουκαράκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κασμερίδης (65′ Γιαννόπουλος), Κοιλιάρας, Φαζός, Μίκιτς, Κομεσίδης, Κέβιν, Κιάσσος, Μπουρσέλης, Μακρίδης, Ογκμποε, Νιχάτ

Ερμής Ζωνιανών: Κόλλιας (38′ Ζερβός, 61′ Ανδριαδάκης), Κοζιράκης, Πρωτογεράκης (61′ Γεμιστός), Γεωργούλης (46′ Λογοθέτης), Ανυφαντάκης, Προβιδάκης (61′ Χριστοδούλου), Πουλάκης (46′ Τοπούζης), Ταβλαδωράκης, Πλουσής Βασ. (46′ Πασιαλής), Ανωγειανάκης (37′ Μ. Γιακουμάκης), Ζανελάρης (67′ Σελοχάρι).

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ