ΟΦΗ

Ημέρα κρίσης για τον ΟΦΗ

Ημέρα κρίσης για τον ΟΦΗ
ΟΦΗ INTIME SPORTS

Το απόγευμα της Παρασκευής θα αποφασίσει η Superleague αν θα διεξαχθεί το ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν προπονήθηκαν οι παίκτες την Πέμπτη.

Το τέλος πλησιάζει για τον ΟΦΗ οπότε πλέον το θέμα δεν είναι το αν αλλά το πότε. Όπως όλα δείχνουν η ομάδα της Κρήτης δύσκολα θα ολοκληρώσει κανονικά το πρωτάθλημα, αφού οι οφειλές τρέχουν και αν δεν εξοφληθεί μέχρι το μεσημέρι ο Μπόντορ, τότε δεν θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (21/3).

Και όλα αυτά ενώ την Πέμπτη η ΕΠΟ όρισε το ματς με τον Ατρόμητο, όμως δεν επέστρεψε πίσω τους τέσσερις πολύτιμους βαθμούς, με τον ΟΦΗ πλέον να βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην Football League.

Μέσα σε όλα οι παίκτες δεν έκαναν κανονικά προπόνηση την Πέμπτη (19/3) διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που επικρατεί. Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως αν δεν οριστεί το ματς με τον ΠΑΣ, ίσως και να μην ξαναδούμε τον ΟΦΗ τη φετινή περίοδο.

Αλλοιώνεται το πρωτάθλημα

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο ΟΦΗ έχει να δώσει παιχνίδια με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, κυρίως απέναντι σε ομάδες που παλεύουν για την παραμονή.

Έτσι και εγκαταλείψει λοιπόν, αυτές οι ομάδες θα πάρουν σημαντικές νίκες στα χαρτιά έναντι των αντιπάλων τους.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

29η: ΟΦΗ - ΠΑΣ

30η: Λεβαδειακός - ΟΦΗ

31η: ΟΦΗ - Πανιώνιος

32η: Καλλονή - ΟΦΗ

33η: ΟΦΗ - Πλατανιάς

34η: Νίκη Βόλου - ΟΦΗ

-------

21η: Ατρόμητος - ΟΦΗ

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ