ΟΦΗ

Η πρόταση ανανέωσης στον Νιόπλια και η απάντησή του

Η πρόταση ανανέωσης στον Νιόπλια και η απάντησή του
Νιόπλιας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η διοίκηση του ΟΦΗ κατέθεσε πρόταση ανανέωσης στο Νίκο Νιόπλια. Ξεκάθαρη η θέλησή της να πορευτεί με τον Κοζανίτη προπονητή, ο οποίος ανέφερε ότι θα το σκεφτεί. Την Κυριακή (29/5, 19.00) η στέψη για το πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ κατόρθωσε να εξασφαλίσει την άνοδο στη Football League με το 1-0 απέναντι στον Φωστήρα. Με εντυπωσιακό σερί νικών στην τελική ευθεία του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατακτήθηκε η πρώτη θέση, που χάρισε τον προβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία.

Με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από το Νίκο Νιόπλια η ομάδα του Ηρακλείου μέτρησε 12 νίκες και 2 ισοπαλίες. Σε 14 παιχνίδια τρία γκολ παθητικό. Μακράν η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Η διοίκηση του ΟΦΗ βάζει μπρος για την επόμενη μέρα και ανάμεσα στα σημαντικά θέματα είναι η παραμονή, ή μη, του Κοζανίτη προπονητή. Οι ιθύνοντες του ΟΦΗ έκαναν πρόταση ανανέωσης στον 51 ετών τεχνικό, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θα το σκεφτεί. Δεν απάντησε δηλαδή θετικά ή αρνητικά.

Επισήμως η ομάδα διέρρευσε: " Με τον προπονητή θα γίνει τις επόμενες μέρες μια σοβαρή και συνολική συζήτηση, για τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας τη νέα χρονιά, για το σχεδιασμό που πρέπει να γίνει και την οργάνωση της, μέσα απο την οποία θα παρθούν και οι αποφάσεις για την επόμενη μέρα". Παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον η εξέλιξη της υπόθεσης. Από εκεί και πέρα, είναι και άλλα ζητήματα που εκκρεμούν: Ο καθορισμός του μπάτζετ, η εξεύρεση οικονομικών πόρων, αλλά και οι διαδικασίες που πρέπει να ξεκινήσουν για την ίδρυση της νέας ΠΑΕ.

Η πρόταση ανανέωσης στον Νιόπλια και η απάντησή του
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (29/5, 19.00) Η ΣΤΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Η στέψη του πρωταθλητή ΟΦΗ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (29/5) στο Γεντί Κουλέ. Την απονομή θα κάνει εκ μέρους της ΕΠΟ ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Γ' Εθνικής, Μιχάλης Τζανόπουλος. Η είσοδος στο γήπεδο θα είναι ελεύθερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ