ΟΦΗ

Η ομιλία Γκουλή και το... όνειρο της ανόδου

Η ομιλία Γκουλή και το... όνειρο της ανόδου
Γκουλής, ΟΦΗ INTIME SPORTS

Ο Νίκος Γκουλής μίλησε την Δευτέρα (23/11) στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, μία μέρα μετά την ήττα στα Ζωνιανά. Τα λόγια του Βοιωτού προπονητή, η έντονη απογοήτευση στην ομάδα του Ηρακλείου και η άνοδος που πάει να μείνει... όνειρο.

Η ήττα του ΟΦΗ στα Ζωνιανά από τον Ερμή έχει προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση. Η διοίκηση προσπαθεί να καταλήξει στην αιτία των αρνητικών εμφανίσεων στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής, οι παίκτες αποδεικνύουν πως το καθεστώς πίεσης τους αγχώνει ιδιαιτέρως και ο κόσμος είναι αγανακτισμένος με το γεγονός ότι η ομάδα είναι χαμηλά στη βαθμολογία.

Ο ΟΦΗ είναι στην 10η θέση της βαθμολογίας, την ίδια ώρα που ο Φωστήρας είναι πρώτος με 25 βαθμούς! Μία μέρα μετά την ήττα στα Ζωνιανά, ο τεχνικός Νίκος Γκουλής, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλησε να στείλει το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές πως σε μια τέτοια ομάδα η πίεση είναι μεγάλη και πως πρέπει αυτή να είναι διαχειρίσιμη.

Ο Βοιωτός προπονητής τους εξήγησε στο περιθώριο της προπόνησης ότι το όνομα του ΟΦΗ είναι βαρύ, ότι η ομάδα πρέπει να κερδίζει παντού και ότι όλοι είναι υποχρεωμένοι να δίνουν τα πάντα σε κάθε παιχνίδι. Είναι εμφανές πως αν δεν επιστραφούν οι έξι βαθμοί, η άνοδος μπορεί να επιτευχθεί μόνο με θαύμα. Θα πρέπει να έρθουν τα πάνω, κάτω δηλαδή.

Απαιτείται ενίσχυση στο "μελανόλευκο" σύνολο. Μόνο έτσι μπορεί να επέλθει βελτίωση. Και η άνοδος να μην έρθει, είναι υποχρέωση η σεζόν να κλείσει με το κεφάλι ψηλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Όποιος δεν μπορεί, να φύγει από τον ΟΦΗ"

Ο ΟΦΗ τις ευκαιρίες, ο Ερμής το γκολ και τη νίκη

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ