ΟΦΗ

Γλέντι στον ΟΦΗ με μπάρμπεκιου, λύρα και λαούτο

Γλέντι στον ΟΦΗ με μπάρμπεκιου, λύρα και λαούτο

Γλέντι στήθηκε στο "Βαρδινογιάννειο" από το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ με μπάρμπεκιου υπό τους ήχους παραδοσιακής Κρητικής μουσικής, λύρας και λαούτου. (φωτογραφίες, video)

Αναμένοντας την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τη Football League κι έχοντας εξασφαλίσει με τη νίκη επί του Αχαρναϊκού στη Νέα Σμύρνη την πρόκριση στους "32" του Κυπέλλου Ελλάδας, είπαν να το γιορτάσουν στον ΟΦΗ.

Και το έκαναν παραδοσιακά, Κρητικά. Ήχοι παραδοσιακής τοπικής μουσικής υπό λύρα και λαούτο συνόδευσαν το μπάρμπεκιου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Γλέντι στον ΟΦΗ με μπάρμπεκιου, λύρα και λαούτο

Παρούσα σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ (Πολεμαρχάκης, Ορφανάκης, Κουμαντάκης, Αποστολάκης) μετά των μετόχων (Αντίπας Σηφάκης, Κώστας Αρχοντάκης, Γιάννης Φασουλάς, Παντελής Σαπουνάκης, Βασίλης Ζιδιανάκης, Γιώργος Πλουμάκης) αλλά και η διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Την παράσταση "έκλεψε" η παραδοσιακή μουσική του λυράρη, Γιώργου Γλυκοκόκαλου, (και το λαγούτο του Λευτέρη Χριστοδουλάκη) ο οποίος έχει συνθέσει το τραγούδι "90 χρόνια ασπρόμαυρης ζωής", το οποίο είχε την τιμητική του και τραγουδήθηκε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Γλέντι στον ΟΦΗ με μπάρμπεκιου, λύρα και λαούτο

Ιδιαίτερα - πέραν των Ελλήνων - με μεγάλο ενδιαφέρον το αντιμετώπισαν και οι ξένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας όπως οι Ράντι, Βουό, Μιλοσάβλιεβ και Όστοϊτς.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ