ΟΦΗ

Γκουλής: "Οι μεγάλες αγάπες ποτέ δεν είναι ομαλές"

Γκουλής: "Οι μεγάλες αγάπες ποτέ δεν είναι ομαλές"
Γκουλής

Στο Ηράκλειο βρέθηκε την Πέμπτη (8/10) ο Νίκος Γκουλής, ο οποίος πιάνει άμεσα δουλειά στον ΟΦΗ. "Οι μεγάλες αγάπες ποτέ δεν είναι ομαλές" ανέφερε ο Βοιωτός τεχνικός κατά την άφιξή του (PHOTOS).

Μια ομάδα που θα έχει ως κύριο στόχο να κερδίζει και που θα βάλει το εμείς πάνω απο το εγώ, είναι ο άμεσος στόχος του Νίκου Γκουλή, όπως ανέφερε ο ίδιος στην άφιξη του στο Ηράκλειο το βράδυ της Πέμπτης (8/10).

Ο 56χρονος Βοιωτός προπονητής που αναλαμβάνει απο την Παρασκευή (9/10) και επίσημα τις τύχες της ομάδας, έδειξε χαρούμενος που βρίσκεται ξανά στο Ηράκλειο, όπου δοξάστηκε με τη φανέλα του ΟΦΗ ως ποδοσφαιριστής, ενώ δούλεψε σε αυτήν και ως προπονητής, την περίοδο 2009-10 στην Β' Εθνική. Ο ίδιος απάντησε λακωνικά στην ερώτηση για το αν επιστρέφει για να ολοκληρώσει το έργο που άφησε τότε και όπως είπε: «οι μεγάλες αγάπες ποτέ δεν είναι ομαλές».

Γκουλής: "Οι μεγάλες αγάπες ποτέ δεν είναι ομαλές"

Για την επιστροφή του στον ΟΦΗ, τόνισε: «Έρχομαι ξανά σε στιγμές πίεσης για την ομάδα. Οι άνθρωποι της ομάδας μου μίλησαν με ειλικρίνεια και εκείνο που είναι το πιο σημαντικό, είναι να βάλουμε το εμείς πάνω απο το εγώ. Το ποδόσφαιρο ειναι ομαδικό άθλημα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Πρέπει να έχουμε αφοσίωση στο στόχο. Θέλουμε μια ομάδα που θα νικάει και πιστεύω ότι έχουμε τις προυποθέσεις για να το κάνουμε αυτό. Η προτεραιότητα μας είναι να νικάμε και πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε».

Γκουλής: "Οι μεγάλες αγάπες ποτέ δεν είναι ομαλές"

Ο Νίκος Γκουλής πρόσθεσε: «Ο ΟΦΗ πρέπει να πρωταγωνιστεί. Σε αυτή τη φάση μετρούν οι πράξεις και όχι τα λόγια». Ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του στο Ηράκλειο, είχε εγκάρδια συνομιλία με τους δημοσιογράφους, τους περισσότερους απο τους οποίους γνώριζε απο την προηγούμενη θητεία του και όπως είπε θα εχει συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή του ΟΦΗ Γιώργο Βλαστό, προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα της ομάδας.

Γκουλής: "Οι μεγάλες αγάπες ποτέ δεν είναι ομαλές"

Ο Νίκος Γκουλής θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ την Παρασκευή (9/10) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Να σημειωθεί ότι τον υποδέχθηκαν εκ μέρους της διοίκησης του ΟΦΗ ο Δημήτρης Αποστολάκης και ο Νίκος Ανδριαδάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Κώτσιος επέστρεψε στον ΟΦΗ

Ο Γκουλής αναλαμβάνει τον ΟΦΗ

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ