ΟΦΗ

Γκατούζο: ''Θέλω Ρέιντζερς''

Γκατούζο: ''Θέλω Ρέιντζερς''
Γκατούζο INTIME SPORTS

Ενδιαφέρουσα βρίσκει ο Τζενάρο Γκατούζο την προοπτική να εργαστεί για λογαριασμό των Ρέιντζερς. Ο Ιταλός προπονητής του ΟΦΗ μίλησε σε βρετανική εφημερίδα και ανέφερε ότι του αρέσει η ιδέα.

Στην εφημερίδα ' 'The Scotsman'' είχε γραφτεί ότι ο Γκατούζο είναι μια από τις επιλογές των Ρέιντζερς για τη θέση του προπονητή. Ο προπονητής του ΟΦΗ τοποθετήθηκε στην εφημερίδα ''Daily Mail'' και αποκάλυψε ότι ενδιαφέρεται.

''Η γυναίκα μου είναι από τη Γλασκώβη, αλλά ο κυριότερος λόγος για τον οποίο θέλω να πάω στους Ρέιντζερς, είναι λόγω του μεγέθους του συλλόγου. Πιστέψτε με, δεν είναι προτεραιότητα η οικογένεια στη δουλειά μου.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δουλέψω σε έναν σπουδαίο σύλλογο, τον οποίο έχω μέσα στην καρδιά μου. Έπαιξα μόλις ενάμιση χρόνο εκεί, όμως απόλαυσα κάθε στιγμή και ασφαλώς ενδιαφέρομαι για τη δουλειά εκεί. Η κατάστασή μου στον ΟΦΗ δεν είναι απλή. Ήθελα να φύγω, αλλά ο κόσμος δεν με άφησε να φύγω. Όταν φύγει ο ΜακΚόιστ από τους Ρέιντζερς, θα ήθελα να αναλάβω'' ήταν τα λόγια του.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ