ΟΦΗ

Γκατούζο: "Θέλει να φύγει ο Πετρόπουλος"

Γκατούζο: "Θέλει να φύγει ο Πετρόπουλος"
Γκατούζο INTIME SPORTS

Ο Τζενάρο Γκατούζο δήλωσε πως περιμένει 6-7 μεταγραφές τον Γενάρη, ενώ τόνισε πως ο Αντώνης Πετρόπουλος ζήτησε να φύγει από τον ΟΦΗ.

"Ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο. Δεν θέλω να σταθώ στα ατομικά λάθη όπως υπήρχαν αυτά και χάσαμε. Και οι δύο ομάδες θέλανε τη νίκη, το παιχνίδι παίχτηκε στα ίσια όμως ένα λάθος για πρώτη μας φορά έκρινε το αποτέλεσμα. Το να χάνεις βαθμούς από οποιαδήποτε ομάδα είναι το ίδιο.

Είναι το ίδιο και λυπάμαι για τους οπαδούς που ήρθαν εδώ. Στην πατρίδα μου λένε το να χάσεις μια φορά εντάξει, το να χάσεις δύο εντάξει αλλά το να χάνεις παραπάνω δεν είναι τύχη. Είχαμε απουσίες αλλά αυτό δεν λέει τίποτα γιατί έχεις να κάνεις με επαγγελματίες παίκτες. Πολλοί παίχτες θέλουν να αφήσουν τον ΟΦΗ και αυτό με πειράζει", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΟΦΗ και συνέχισε:

"Οι παίκτες είναι επαγγελματίες. Υπάρχουν κάποια προβλήματα. H πείρα μου λέει ότι θα πρέπει να ανεβάσουμε ψυχολογικά τους παίκτες. Δημιουργούνται συνέχεια προβλήματα αλλά όπως και εγώ ήξερα ότι ήρθα στον ΟΦΗ και όχι στην Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια ομάδα με προβλήματα έτσι το ήξεραν και οι παίκτες".

Για τις λίγες επιλογές που έχει, είπε: "Έχουμε κάποιους παίκτες που δεν μπορούν να παίξουν ακόμα και οι επιλογές είναι μετρημένες. Αναγκάζεσαι να προσαρμοστείς σε αυτό βέβαια αλλά είναι ένα πρόβλημα. Κάποια παιδιά θέλουν να φύγουν Ο Ραζακ, ο Πετρόπουλος και ο Μειτέ".

Για τον αριθμό των μεταγραφών, τόνισε: "Σήμερα η αγορά είναι περιορισμένη. Οι επιλογές είναι περιορισμένες. Κοιτάμε για Έλληνες κάτω των 24 χρονών και αν πάρουμε ξένο θα είναι και αυτός κάτω των 30 χρονών. Το ποδόσφαιρο είναι ένα πολύ σοβαρό άθλημα όταν φοράς μια φανέλα πρέπει να την σέβεσαι ανεξαρτήτως προβλημάτων όμως υπάρχουν κάποια βασικά λάθη που γίνονται και αυτό με στεναχωρεί.Έχω βάλει λεφτά από την τσέπη μου για τους παίκτες και δεν τους τονώνω μόνο το ηθικό. Θα γίνουν 6-7 μεταγραφές για να μπορέσει η ομάδα να σταθεί στον δεύτερο γύρο".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ