ΟΦΗ

Παίζει με Ατρόμητο ο ΟΦΗ, χάνει τους βαθμούς

Παίζει με Ατρόμητο ο ΟΦΗ, χάνει τους βαθμούς
ΟΦΗ INTIME SPORTS

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τον ΟΦΗ και το παιχνίδι του με τον Ατρόμητο, που ήταν προγραμματισμένο για την 1η Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Οι 4 βαθμοί, ωστόσο, δεν δίνονται πίσω.

Δεκτό έγινε τελικά το αίτημα της ΠΑΕ ΟΦΗ και ο αγώνας της με τον Ατρόμητο, που δεν είχε διεξαχθεί λόγω οφειλών στους Ισπανούς ποδοσφαιριστές Λόπεθ, θα γίνει τελικά κανονικά. Η επιτροπή εφέσεων δικαίωσε τους Κρητικούς, που πλέον δεν χάνουν το παιχνίδι στα χαρτιά.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε επισημαίνονται τα εξής: '' Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ κατά της από 2-3-2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER LEAGUE. Eξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Ακυρώνει την από 2-3-2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER LEAGUE κατά το κεφάλαιο αυτής με το οποίο απερρίφθη το αίτημα της εκκαλούσης περί ορισμού του αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ–ΠΑΕ ΟΦΗ και επικυρώθηκε κατά τούτο η από 29-1-2015 (ομοίου περιεχομένου) απόφαση της SUPER LEAGUE. Δέχεται το αίτημα της εκκαλούσης κατά το κεφάλαιο όσον αφορά τον ορισμό του αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ–ΠΑΕ ΟΦΗ και το απορρίπτει κατά τα λοιπά. Διατάσσει την διεξαγωγή του προγραμματισθέντος για 1-2-2015 και μη διενεργηθέντος αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ–ΠΑΕ ΟΦΗ''.

Το θέμα είναι ότι οι 4 βαθμοί που είχαν αφαιρεθεί από τον ΟΦΗ δεν δίνονται πίσω. Αυτό καταστήθηκε σαφές στην ομάδα του Ηρακλείου. Υπενθυμίζεται ότι οι 4 βαθμοί είχαν αφαιρεθεί εξαιτίας των οφειλών στους δύο Ισπανούς ποδοσφαιριστές, Χόρχε και Ζόρντι Λόπεθ.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ