ΟΦΗ

Για σεφτέ στη Football League χωρίς Βουό ο ΟΦΗ

Για σεφτέ στη Football League χωρίς Βουό ο ΟΦΗ
ΟΦΗ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Κυριακή (6/11, 16.00) την Καλλονή, στο πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι για τη Football League. Χωρίς τον βασικό της φορ η ομάδα του Ηρακλείου, Πατρίκ Βουό. Αναλυτικά η 20άδα.

Μετά το στραβοπάτημα (1-1) στα Χανιά με τον Κισσαμικό, ο ΟΦΗ δεν θέλει δεύτερη σερί γκέλα στο πρωτάθλημα. Οι "μελανόλευκοι" υποδέχονται την Κυριακή (6/11, 16.00) την Καλλονή, στο πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι για τη Football League. Η βασική απουσία ακούει στο όνομα Πατρίκ Βουό.

Ο Ιβοριανός επιθετικός έτρεξε μόνος του το Σάββατο (5/11) και έκανε θεραπεία για τις ενοχλήσεις που έχει στους προσαγωγούς. Ο επιθετικός, Νίκος Νιόπλιας, συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους: Δαύκο, Δερμιτζάκη, Κώτσιο, Βαλλιάνο, Κολιάρα, Χαντί, Νάστο, Μπουρσέλη, Μασάντο, Οστοϊτς, Μίκιτς, Αντουκόρ, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Μάνο, Ογκμποε, Φαζό, Κομεσίδη, Κιάσσο και Χίσι.

Εκτός έμειναν οι: Βουό, Ροβίθης, Μπολάκης, Κασμερίδης, Βρεττός, Κοντογιάννης, Μανιαδής, Τουγλής.

Προπόνηση παρουσία προέδρου

Παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ, Γιάννη Πολεμαρχάκη, έγινε η προπόνηση του Σαββάτου (5/11) στο Βαρδινογιάννειο το Σάββατο (5/11). Παρακολούθησε όλο το μέρος της προπόνησης μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, Σταύρο Λαμπράκη.

Για σεφτέ στη Football League χωρίς Βουό ο ΟΦΗ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Γιάννης Πολεμαρχάκης.

Αμέσως μετά μετέβη στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης", όπου μαζί με τον γενικό διευθυντή, Δημήτρη Αποστολάκη, και το μέλος της διοίκησης, Κώστα Ζερβάκη, επιθεώρησαν τις τελευταίες ετοιμασίες που γίνονται στο γήπεδο του ΟΦΗ, για το παιχνίδι με την Καλλονή.

Photo credits: Action images

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ