ΟΦΗ

Φουλάρει για τρεις μεταγραφές

Φουλάρει για τρεις μεταγραφές

Δυο με τρεις μεταγραφές αναμένεται να κλείσουν μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται για τον ΟΦΗ. Διαβάστε που ψάχνουν παίκτες οι Κρητικοί και τι γίνεται με τον Φερνάντες

Πριν ακόμα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σήφη Δασκαλάκη στον ΟΦΗ σας είχαμε αποκαλύψει πως η ομάδα της Κρήτης ψάχνει για δυο τερματοφύλακες πρώτης γραμμής, έτσι ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο πρώτος (Δασκαλάκης) υπέγραψε συμβόλαιο, ενώ ο δεύτερος είναι πιθανό να κλείσει μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

Μπορεί το όνομα του Ντάνιελ Φερνάντες να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του ΟΦΗ, αυτό δεν σημαίνει όμως πως αποτελεί και τη μοναδική επιλογή.

Η Τβέντε "κλωτσάει" στο οικονομικό, οπότε αν καθυστερήσει αρκετά η υπόθεση του Πορτογάλου, που είναι να έρθει δανεικός, τότε οι κρητικοί θα στραφούν στην εγχώρια αγορά (Αραμπατζής, Ράντμαν).

Να τονίσουμε επίσης πως γίνεται μεγάλη προσπάθεια να κλείσει ένας στόπερ πρώτης γραμμής από το εξωτερικό μέχρι την Τετάρτη, ενώ είναι βέβαιο πως θα αποκτηθεί ένας ακόμα από τη στιγμή που αποχώρησαν Σόυζα, Σαρ.

Τέλος το κερασάκι στην τούρτα για το καλοκαίρι δεν αποκλείεται να είναι με παίκτη που θα... γλυκάνει το παιχνίδι στη μεσαία γραμμή.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ