ΟΦΗ

Φουλάρει στην προετοιμασία του ο ΟΦΗ, δίνει και τρία φιλικά

FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΣΠΑΡΤΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει την Τετάρτη (18/7) το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του και αναχωρεί για το δεύτερο και βασικό στάδιο, που θα γίνει στο Καρπενήσι, μέχρι τις 29 Ιουλίου. Θα δώσουν τρία φιλικά οι Κρητικοί.

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει την Τετάρτη (18/7) το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και αναχωρεί για το δεύτερο και βασικό στάδιο, που θα γίνει στο Καρπενήσι, μέχρι τις 29 Ιουλίου.

Στο διάστημα αυτό (18-29/7) ο ΟΦΗ θα δώσει στο Καρπενήσι τρία φιλικά παιχνίδια. Με τον Απόλλωνα Σμύρνης (21/7), με τη Λάρισα (25/7) και την Παναχαική (28/7).

Η αποστολή του ΟΦΗ αναχωρεί το μεσημέρι αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί θα μεταβεί οδικώς για το Καρπενήσι. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας, οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν την Τρίτη (17/7) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αλλά και την Τετάρτη (18/7) το πρωί.

Αύριο (18/7) θα ανακοινωθεί και η αποστολή του ΟΦΗ που θα ταξιδέψει στο Καρπενήσι.

*Την Τρίτη (17/7) στις 5μμ θα γίνει ο Αγιασμός της ομάδας, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, από τον Αρχιεπίσκοπο Kρήτης, Ειρηναίο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ