ΟΦΗ

Φευγάτος ο Μερεμπασβίλι, ξανά για ΟΦΗ

Φευγάτος ο Μερεμπασβίλι, ξανά για ΟΦΗ
Μερεμπασβίλι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι ενδέχεται να αποχωρήσει από τον Λεβαδειακό. Στο προσκήνιο για τον Γεωργιανό μεσοεπιθετικό η ομάδα που τον έφερε στην Ελλάδα, ο ΟΦΗ.

Από τους ποδοσφαιριστές που ίσως δεν συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του Λεβαδειακού τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι. Ο Γεωργιανός πήγε τον περασμένο Ιανουάριο στην ομάδα της Βοιωτίας, με την οποία το τελευταίο εξάμηνο έπαιξε σε 14 ματς.

Είχε προηγηθεί το πέρασμα στη Βέροια (11 συμ/χες, 1 γκολ). Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Λεβαδειακό, αλλά την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στην Ελλάδα και ίσως το σπάσει. Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει επιδείξει ο ΟΦΗ, η ομάδα για την οποία πρωτοήρθε στην Ελλάδα. Τη σεζόν 2014-2015 ο "Μερέμπα" αγωνίστηκε στους Κρητικούς και σε 21 παιχνίδια σημείωσε 5 γκολ.

Ο Μερεμπασβίλι δεν έχει κρύψει την αγάπη και τα συναισθήματα που τρέφει για τον ΟΦΗ και το Ηράκλειο. Αν του γίνει πρόταση που τον ικανοποιεί, τότε είναι πολύ πιθανό να παίξει με τους "μελανόλευκους" στη Football League. Ενδιαφέρον βέβαια έχει εκφράσει και η ΑΕΛ.

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ