ΟΦΗ

Φαμπίνιο: ''Και τι πως είναι στη Γ' ο ΟΦΗ;''

Φαμπίνιο: ''Και τι πως είναι στη Γ' ο ΟΦΗ;''
Φαμπίνιο INTIME SPORTS

Μόλις ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ ο Αουγκούστο Φαμπίνιο, είπε αμέσως ''ναι''. Αυτό παραδέχτηκε ο ίδιος μιλώντας για τη μεταγραφή του στην ομάδα του Ηρακλείου. Προχωρά και στους υπόλοιπους στόχους ο Όμιλος.

«Ο ΟΦΗ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος και δεν με πειράζει ότι θα παίξει στην Γ Εθνική» δήλωσε ο Βραζιλιάνος Αουγκούστο Φαμπίνιο, που είναι από τις βασικές μεταγραφικές επιλογές του προπονητή της κρητικής ομάδα Μουράτ Σεροπιάν.

Στην συνάντηση που είχαν οι δυο άνδρες στην Αθήνα, έδωσαν τα χέρια και ο Βραζιλιάνος μέσος συμφώνησε να αγωνιστεί στον ΟΦΗ. Τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται στο Ηράκλειο για τις υπογραφές, αλλά και για να ξεκινήσει προετοιμασία με τον ΟΦΗ. «Μόλις άκουσα την πρόταση του ΟΦΗ δεν το σκέφθηκα πολύ. Είπα αμέσως το ναι. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα. Από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα» τονίζει ο Φαμπίνιο.

«Ξέρω καλά τι σημαίνει ΟΦΗ. Είμαι 8 χρόνια στην Ελλάδα και ξέρω για το γήπεδο και τον κόσμο του. Εχω παίξει αντίπαλος στο Γεντι Κουλέ και πιστεύω ότι και πάλι αυτό το γήπεδο, ακόμα και αν η ομάδα θα παίξει στην Γ Εθνική, θα είναι καυτή έδρα. Ο ΟΦΗ δεν είναι ομάδα Γ Εθνικής. Είναι ομάδα Σούπερ Λίγκ και θέλω και εγώ με την σειρά μου να τον βοηθήσω να επιστρέψει». Ο Φαμπίνιο αναφέρθηκε και στον προπονητή του ΟΦΗ Μουράτ Σεροπιάν. «Είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο και τώρα τα είπαμε και από κοντά. Είναι ένας προπονητής που ξέρει τις κατηγορίες αυτές και πιστεύω ότι θα φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ ο Φαμπίνιο τονίζει πως «τους θέλουμε δίπλα μας. Προσωπικά έρχομαι στην ομάδα, για να δώσω τα πάντα και να καταφέρουμε να ανέβουμε τον ΟΦΗ πρώτα στην Β Εθνική και μετά στην Σούπερ Λιγκ».

«Κάνει την διαφορά στην μεσαία γραμμή ο Φαμπίνιο»

Για την συμφωνία με τον Φαμπίνιο, ο Μουράτ Σερποπιάν ανέφερε πως «είναι ένας έμπειρος παίκτης με ποιοτικά χαρακτηριστικά. Γνωρίζει άψογα την γλώσσα, παίζει χρόνια στην Ελλάδα. Στην μεσαία γραμμή θα κάνει τη διαφορά. Εχουμε μια προφορική συμφωνία μαζί του και θα περιμένουμε να κατέβει στο Ηράκλειο για να υπογράψει. Προχωράμε τον μεταγραφικό μας σχεδιασμό με τους παίκτες που έχουμε βάλει στο στόχαστρο και πιστεύω ότι όλα θα πάνα καλά».

Προχωράει τους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους ο ΟΦΗ

Μετά την παραμονή των Αλέξη Περογαμβράκη (θα ξεκαθαρίσει οριστικά τη Δευτέρα) και Μανόλη Μπολάκη, αλλά και τη συμφωνία με τον Βραζιλιάνο Φαμπίνιο, ο τεχνικός του ΟΦΗ Μουράτ Σεροπιάν τονίζει ότι ο ΟΦΗ έχει κάνει επαφή με τους πρώην παίκτες του ΑΟΧανιά Αλέξη Παπατζίκο (στόπερ), Γιάννη Γκούμα (αμυντικός μέσος), τον πρώην παίκτη του Εργοτέλη και του Ηροδότου Γιάννη Κοιλιάρα (αριστερό μπάκ), τον Αρη Βλάχο (τερματοφύλακας) και τον Δημήτρη Ραπτάκη (κεντρικός αμυντικός).

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να κλείσουν οι υποθέσεις αυτές. Ανοιχτό παραμένει ακόμη το θέμα με τους Δαμιανάκη (στόπερ), Φαζό (στόπερ) και Ροβίθη (μεσοεπιθετικός), τους οποίους θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του ο ΟΦΗ. Την επόμενη εβδομάδα η μεταγραφική αναζήτηση του ΟΦΗ θα ενταθεί, καθώς η προετοιμασία θα ξεκινήσει πιθανότατα στις 20 Ιουλίου και στον ΟΦΗ θέλουν τουλάχιστον κατά τα 2/3 ένα έτοιμο ρόστερ.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ