ΟΦΗ

Εύκολα τον Ποσειδώνα ο ΟΦΗ, νίκησε με 4-0

Εύκολα τον Ποσειδώνα ο ΟΦΗ, νίκησε με 4-0
ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ νίκησε 4-0 τον Ποσειδώνα στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης", σε αγώνα το Κύπελλο της ΕΠΣ Ηρακλείου. Σκόρερ οι Περογαμβράκης (2) και Μπολάκης - Πατινιώτης.

Στο πρώτο του φετινό παιχνίδι στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης", ο ΟΦΗ έκανε μια καλή προπόνηση, κερδίζοντας με 4-0 τον Ποσειδώνα για το Κύπελλο ΕΠΣΗ. Τέσσερα γκολ (27', 37' Περογαμβράκης, 56' Μπολάκης, 68' Παπατζίκος), τρία δοκάρια (42' Γκούμας, 50' Περογαμβράκης, 70' Πατινιώτης) και πολλές χαμένες ευκαιρίες για τους νικητές, οι παίκτες του οποίου παρά τη ζέστη (5μμ το παιχνίδι), προσπάθησαν να ικανοποιήσουν τους περίπου 2.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

5' Σούτ του Γκούμα απο καλή θέση, η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

7' Κόρνερ του Κοιλιάρα, κεφαλιά του Τζέκου, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Ποσειδώνα.

15' Σουτ του Ευσταθίου από καλή θέση, μπλόκαρε ο αντίπαλος γκολκίπερ.

26' Κόρνερ του Κοιλιάρα, κεφαλιά του Τζέκου, η μπάλα άουτ.

27' Το 1-0 για τον ΟΦΗ. Ο Πατινιώτης εκτελεί πλασαριστά το φάουλ στον Περογαμβράκη, ο οποίος με ένα "κεραυνό" απο 25 μέτρα στέλνει την μπάλα στο «παράθυρο» και ανοίγει το σκορ.

31' Εξαιρετική φάση για τον ΟΦΗ με συνδυασμό του Τζέκου με τον Περογαμβράκη, ο τελευταίος πλασάρει, ο γκολκίπερ του Ποσειδώνα, διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

37' Το 2-0 για τον ΟΦΗ. Ο Ευσταθίου βγάζει ιδανική σέντρα από δεξιά για το κεφάλι του Περογαμβράκη, ο οποίος με γυριστή κεφαλιά, στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (2-0).

42' Δοκάρι για τον ΟΦΗ. Σέντρα-σουτ του Γκούμα, η μπάλα στο αριστερό δοκάρι.

43' Κόρνερ του Πατινιώτη, καρφωτή κεφαλιά του Πιθαρούλη, η μπάλα άουτ.

50' Δεύτερο δοκάρι για τον ΟΦΗ σε κεφαλιά του Περογαμβράκη μετά απο κόρνερ του Κοιλιάρα.

52' Ωραίος συνδυασμός Πατινιώτη-Κοιλιάρα-Ευσταθίου, ο τελευταίος πλασάρει άουτ.

56' Το 3-0 για τον ΟΦΗ. Ο Περογαμβράκης με έξοχο τακουνάκι στρώνει στον Μπολάκη, ο οποίος με ωραίο διαγώνιο σούτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

68' Το 4-0 για τον ΟΦΗ. Κόρνερ ο Κοιλιάρας, κεφαλιά ο Παπατζίκος (πήδηξε μαζί με τον Τζέκο), η μπάλα στα δίχτυα.

70' Τρίτο δοκάρι για τον ΟΦΗ. Σουτ του Πατινώτη, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ποσειδώνας: Τζαμούσης, Φουλεδάκης (63' Βούρλος), Καλαιτζάκης, Κυριακάκης,Μπελιδάκης, Νικολάε, Τσέρος, Τζακουρνής, Πίντιλι, Γλαβάς, Μαυρογιαννάκης.

ΟΦΗ: Kασμερίδης, Μπολάκης, Φαμπίνιο (77' Κοντογιάννης), Ραπτάκης (52' Παπατζίκος), Γκούμας, Περογαμβράκης (62' Κομνηνός), Πατινιώτης, Τζέκος, Κοιλιάρας, Ευσταθίου, Πιθαρούλης.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ