ΟΦΗ

Εύκολα ο ΟΦΗ, 2-0 τον Ιωνικό

Εύκολα ο ΟΦΗ, 2-0 τον Ιωνικό
ΟΦΗ INTIME SPORTS

Έχοντας πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής ο ΟΦΗ, επικράτησε 2-0 του Ιωνικού στο "Γεντί Κουλέ", για τη 12η αγωνιστική. Σκόρερ οι Περογαμβράκης και Μαρτσάκης.

Τον Ιωνικό υποδέχτηκε ο ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής, και κατέκτησε τη νίκη με 2-0. Αυτή τη φορά οι παίκτες του Νίκου Γκουλή δεν είχαν την ίδια κακή εικόνα των προηγούμενων αγώνων και έφτασε δικαιωματικά στο τρίποντο.

Το 1-0 έκανε ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης στο 20ό λεπτό, με προβολή ύστερα από σουτ του Φραγκουλάκη. Λίγο νωρίτερα, στο 13', οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι. Ήταν ο Περογαμβράκης, όταν το σουτ που επιχείρησε σημάδεψε το οριζόντιο. Το 2-0 πραγματοποίησε στο 70' ο Στέφανος Μαρτσάκης. Επτά λεπτά μετά την είσοδό του, εκμεταλλεύτηκε την μπροστινή μεταβίβαση του Περογαμβράκη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Εύκολα ο ΟΦΗ, 2-0 τον Ιωνικό
Μαρτσάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μηνάς Κοκκινάκης με βοηθούς τους Πάγκαλο, Βυζιργιαννάκη. Την επόμενη Κυριακή ο ΟΦΗ ταξιδεύει στην Αθήνα για το ματς με τον Ηλυσιακό, περιμένοντας παράλληλα ευχάριστα νέα με την υπόθεση του -6.

ΟΦΗ: Βλάχος, Μπολάκης, Πατινιώτης, Κώτσιος, Φαζός, Γκούμας, Περογαμβράκης (83' Πιθαρούλης), Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Σαχινίδης (66' Τζέκος), Κοιλιάρας (63' Μαρτσάκης).

Ιωνικός: Μάνης, Τσαφταρίδης, Κατσικιάς (67' Αθανασόπουλος), Προβατίδης, Κυριακίδης, Κρητικός, Καραχάλιος (83' Μιχελής), Ζαφειρίδης, Ρόβας, Ντούλιας (75' Ελευθεριάδης), Παντελίδης.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ